VODITELJKI PREMINULA TEK ROĐENA BEBA: Doktori joj saopštili TRAGIČNE VESTI, detalji borbe sa depresijom će vas NAJEŽITI

Autor:

Zabava

14.08.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša voditeljka otvorila dušu o teškim danima, sa kojima je morala da se pomiri!

VODITELJKI PREMINULA TEK ROĐENA BEBA: Doktori joj saopštili TRAGIČNE VESTI, detalji borbe sa depresijom će vas NAJEŽITI

Foto: Prinscreen

Multimedijalna ličnost Suzana Mančić je svojvremeno pričala o detinjstvu, smrti roditelja, tri pobačaja i gubitku dostojanstva nakon curenja kućnog snimka u javnost, koji joj je najteže pao.

Poznata po širokom osmehu i harizma koja je osvajala mnoge muškarce, Suzana je retko pričala o teškom periodu, sa kojim je preko noći morala da se pomiri. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Suzana Mančić

 

- Srećnih trenutaka je u životu jako malo i treba ih prepoznati i uživati u njima. Čini mi se da sam sreću vukla za rukav. Naravno, nesreća je neizbežna. Od malih nogu sam imala trenutke kada bi me koža bolela od straha ako zakasnim 10 minuta kući jer me čeka tata. Bio je strašan i veoma strog. Kasnije su se nizali loši trenuci, nije bilo ništa strašno. Recimo, simpatično je za jednu mladu devojku, da mi je najstrašniji rođendan bio kada sam napunila 23 godine. Sa 23 godine pretpostavka je bila da ćemo tada završiti gimnaziju, pa fakultet, pa se zaposliti, posle ide udaja, rađanje dece i to je kraj života - rekla je ona za „Blic“.

Velika tragedija ju je zadesila kada je u šestom mesecu trudnoće rodila sina koji je potom preminuo.

Foto: Republika

Suzana Mančić slike

 

- Ja sam ga izgubila posle dva sata, možda i sat vremena. Kada je ta pedijatrica došla i rekla: ‘Nemojte da se nadate’. I tu sam stala i rekla: ‘Dobro, neću da se nadam, gotovo je" - pričala je Mančićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading