OVO JE VERENIK STANIJE DOBROJEVIĆ: Starleta se ispalila, pa slučajno objavila kako izgleda MISTERIOZNI BIZNISMEN, ovaj detalj govori koliko je BOGAT!

Autor:

Zabava

06.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević pokazala imućnog frajera!

OVO JE VERENIK STANIJE DOBROJEVIĆ: Starleta se ispalila, pa slučajno objavila kako izgleda MISTERIOZNI BIZNISMEN, ovaj detalj govori koliko je BOGAT!

Foto: Instagram.com

Starleta i bivša rijaliti učesnica, Stanija Dobrojević, ima novog dečka. Atraktivna brineta se nedavno uslikala u Americi i pokazala kako drži za ruke nepoznatu mušku osobu, koja je na sebi imala skupocen sat, a sada je sve potvrdila novim snimcima sa plaže.

Dobrojevićeva je nedavno objavila verenički prsten na svom Instagram profilu i saopštila da je rekla "da", a nije otkrila da li je ovo izjavila u šali ili ne, pa se sve više komentariše da je Stanija uveliko verena i uživa sa novim izabranikom, kog i dalje krije od očiju javnosti.

 

Međutim, i starleti se potkrala greška, te je objavila na Instagramu selfi, na kom se jasno može videti njen verenik. U pitanju je zgodni i atraktivni biznismen, koji ima mnogo tetovaža po rukama. 

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević pokazala novog dečka

 

Poznato je da je Stanija oduvek volela uspešne, ostvare, žestoke momke, koji bi je gledali kao princezu i malo vode na dlanu, a po luksuzu u kom uživa, definitivno da je naletela na jednog takvog. Ono što je potkrepilo priče da se radi o bogatom biznismenu, jeste da na ruci nosi papreno skup sat. 

Da li je ovo Stanija slučajno objavila ili joj se sasvim slučajno zadesilo, ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Savo Bakić

07.08.2023 09:25

Znači verenik baš dobro izgleda a sat .... NEVIDJENA marka