STANIJA STRAHUJE DA JOJ NE PREOTMU DEČKA: Starleta totalno zaštitila novog izabranika, ne želi da ponavlja grešku!

Autor:

Zabava

05.08.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i dalje skriva dečka od očiju javnosti!

STANIJA STRAHUJE DA JOJ NE PREOTMU DEČKA: Starleta totalno zaštitila novog izabranika, ne želi da ponavlja grešku!

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

Starleta i bivša rijaliti učesnica, Stanija Dobrojević, ima novog dečka. Atraktivna brineta se nedavno uslikala u Americi i pokazala kako drži za ruke nepoznatu mušku osobu, koja je na sebi imala skupocen sat, a sada je sve potvrdila novim snimcima sa plaže.

Dobrojevićeva je nedavno objavila verenički prsten na svom Instagram profilu i saopštila da je rekla "da", a nije otkrila da li je ovo izjavila u šali ili ne, pa se sve više komentariše da je Stanija uveliko verena i uživa sa novim izabranikom, kog i dalje krije od očiju javnosti.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

 

Starleta se sada pohvalila tretmanom koji joj pruža novi dečko, zbog kog ona ne skida osmeh sa lica. Najpre su nazdravili na plaži, a potom je podelila snimak, na kom je on hrani voćem, dok se Stanija sunča.

Sada je već jasno da Dobrojevićeva više nije sama, a da li će uskoro stati na ludi kamen i otkriti ko je osvojio njeno srce - ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading