"POSLEDNJA DARKOVA SLIKA BEZ SAOBRAĆAJNOG PREKRŠAJA" Ovako su popularni folkeri izgledali kao DECA, društvene mreže IZGORELE! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.07.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Instagram pojavile su se slike poznatih pevačca iz detinjstva i mladosti!

"POSLEDNJA DARKOVA SLIKA BEZ SAOBRAĆAJNOG PREKRŠAJA" Ovako su popularni folkeri izgledali kao DECA, društvene mreže IZGORELE! (FOTO)

Foto: Republika, ATA Images/Antonio Ahel, E-Stock/Časlav Vukojičić

Popularni pevači Haris Džinović, Mile Kitić, Milan Stanković i Darko Lazić godinama unazad pune novinske stupce i domaća javnost je upoznata sa detaljima iz njihovog privatnog života, ali mnogi ne znaju kako su folkeri izgledali kao deca.

Republika

Foto: youtube.com/instagram.com/printscreen, Dragan Kadić, Republika

 

Na jednon profilu na društvenoj mreži Instagram pojavile su se njihove slike iz detinjstva i mladosti, a korisnici ove mreže bili su oduševljeni.  

- Preslatki - napisao je admin ove grupe, a osim sličnih komplimenata, usledilo je i mnogo šaljivih na račun pevača:

"Poslednja slika Mileta Kitića gde nema naočare za sunce", "Legenda kaže da je Darko ovde poslednji put uslikan neoženjen", "Poslednja slika Darka Lazića bez saobraćajnog prekršaja", "Haris ni dana nije ostario", "Haris se rodio sa brkovima", "Haris poslednji put viđen bez šešira", "Elena pljunuti otac", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading