JOVANA JEREMIĆ ZAVIJENA U CRNO: Voditeljka se potresnim rečima oprostila od bitne ženske osobe!

Autor:

Zabava

26.07.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovani Jeremić preminula bitna ženska osoba, voditeljka skrhana bolom!

JOVANA JEREMIĆ ZAVIJENA U CRNO: Voditeljka se potresnim rečima oprostila od bitne ženske osobe!

Foto: youtube.com/Premijera Official

Popularna voditeljka Jovana Jeremić saopštila je tužne vesti na svom Instagram profilu. Naime, majka njenog bivšeg supruga Vojislava Miloševića je preminula, a ona je objavila fotografiju njene nedavne posete i oprostila se od nje potresnim rečima.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

- Veliki je dar od Boga da za svekrvu imaš JAKU, INTELEKTUALNO MOĆNU, ALFA ŽENU, SVETSKU ŽENU. Hvala ti sto NISI BILA OGRANIČENA, NISI IMALA MALOGRAĐANSKI DUH,  VEĆ SI U SVEMU BILA MODERNA, ŠIK I SVOJA. Zoka JE ŽENA KOJA JE ODVELA PIROT U SVET I SVET DONELA U SRBIJU. MUZIKOM. UMETNOŠĆU. Sve i da vratim vreme, ti si za mene jedina i prva. Glavna u svemu. Moja PRVA i PRAVA SVEKRVA. Hvala ti sto si u ključnim momentima bila uz mene. Što si deo sebe ugradila u mene. Obično svekrve i snajke ne idu zajedno, a ja sam tebe volela toliko da samo moja duša zna istinu. Naše kafe na terasi, moja pljuga sa tobom na kvarno, naše priče i uređivanje jutarnjeg programa sa muzičkim delovima za Boćic i NG, Vaskrs… Verujem da duse ne umiru. One se samo sele na drugo mesto - napisala je Jovana, pa dodala:

- Žena i profesorka po kojoj svi gimnazijalci pamte svoje gimnazijske dane. Vrsni muzički pedagog, ulivala je snagu svim učenicima, kolegama, članovima gimnazijskog hora, bodrila, širila na sve strane svoju pozitivnu energiju i veliki osmeh. Bila je, pre svega i iznad svega, prijatelj, a tek posle profesor. Na pomen njenog imena, odmah se stvore asocijacije:"Ovo je Srbija", "Bolesno mi leži", "Pratim te", "Žute dunje carigradske"... Njenu ličnost karakterisali su akademska spremnost, profesorska emancipacija i muzički nežna "divljina" duha. Davala je štimung samom svojom pojavom, onim detinjastim, naizgled neozbiljnim (čitaj umetničkim) šarmom. Jedinstvena i svoja, svetska žena.

Jovana nikada nije krila koliko je bila vezana za svoju bivšu svekrvu i često ju je javno hvalila, a ova vest ju je emotivno razorila. Podsetimo, Jovani je krajem prošlog meseca preminuo i deda, a tužnu vest saznala je uživo u programu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading