OSVANUO KARIĆEV ŠOK SNIMAK IZ KREVETA! Gleda u kameru i priča grozote o Šaviji! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.07.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić optužio je Natašu Šaviju da zbog korišćenja narkotika nisu mogli da je operišu!

OSVANUO KARIĆEV ŠOK SNIMAK IZ KREVETA! Gleda u kameru i priča grozote o Šaviji! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Starleta Nataša Šavija i dalje se oporavlja od žestokih povreda, koje joj je, kako je istakla u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, brutalno naneo bivši učesnik rijalitija Stefan Karić. Međutim, dok ona leži u četiri zida i ne izlazi iz kuće zbog kako fizičkog, tako i psihičkog stanja, nasilnik se provodi, narodski rečeno, "za sve pare".

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak kako Karić nepoznatoj osobi snima video poruku i indirektno spominje Šaviju, istakavši da starletu nisu mogli da operišu jer je, navodno, bila pod dejstvom narkotika.

- Pa devojka nije mogla da... Držali je u bolnici da se očisti od kokaina, šta da ti pričam... Nisu mogli da je operišu jer je imala kokain u krvi, ne znam šta onda da ti kažem - kazao je Stefan u kameru, a kome je slao video poruku nije poznato.

Međutim, ispod sporne objave odmah su krenuli da pljušte komentari, u kojima su korisnici društvenih mreža da se zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci i on krio tri dana, dok se nije pojavio u policijskoj stanici u Sremskoj Mitrovici.

"A ti dečko si nestao na par dana da tebi nestane kokain iz krvi i da ti splasne ruka... Što si pobegao, gde si bio i zasto", "Od čega si se ti Rumenko čistio tri dana", "Sve i da je tako, nije ona sama sebe unakazila", "Kakva glupa priča, ovo možeš samo tati da pričaš", "Bolesnik se baš iz tog razloga krio tri dana od policije, fuj", samo su neki od komentara ispod snimka koji kruži internetom.

Republika

Foto: printscreen/pink, ST/Nemanja Pančić, ATA Images/Antonio Ahel, instagram.com/steffan_kariic

Stefan Karić I Nataša Šavija snimak tuče

Podsećanja radi, nedavno se u medijima pojavio skandalozan snimak na kom se jasno može videti da je Stefan prvi počeo da čupa Natašu, zbog čega mu je ona udarila šamar. On joj je zatim uzvratio istom merom, da bi potom počeo da je davi. Kada je krenula da se brani, on ju je gurnuo na stepenice i ponovo počeo da je davi. Zatim ju je podigao i vukao kao vreću kroz hotel dok je ona pokušavala da mu se otrgne.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Vesns

01.07.2023 21:08

A sta je njegov tata imao u krvi, cist heroin, zato pokri se oreko usiju i ne hedi govna bezveznjakovicu jedan

Pričalo se

01.07.2023 22:29

Pričalo se tada po bolnici da drvojka jeste pod narkoticima i da je to osim iz ponašanja vidljivo i u nalazima koji su urađeni. To se ne može slagati i verovstno je i to dostavljeno sudu jer, to je obavezno kod prijave nasilja. Sve će se to doznati kad bude suđenje. Ne osuđujte pre vremena i bez dokaza.

Zarja

29.07.2023 00:24

@Pričalo se - Ama sta god da je to se ne prica javno. Iskreno, nikad cula za te ljude pre ove afere, a i sad nemam pojma ko su. Rekla bih niko. Ali takvo smece od coveka, koji javno olajava je dno dna. Zasto se tom coveku uopste poklanja paznja? Zena je slabija, krhka, ma ko i sta da je. Na zenu se ne dize ruka. To rade samo prostacine kabadahije i zato treba da su u zatvoru. Sramota

Relja

01.07.2023 23:22

Uvek si bio tatina pusi