KAĆA ŽIVKOVIĆ IDE POD NOŽ: Pevačica zbog posla mora na operaciju!

Autor:

Zabava

26.05.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaća Živković mora da ide na remont.

KAĆA ŽIVKOVIĆ IDE POD NOŽ: Pevačica zbog posla mora na operaciju!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Pevačica Katarina Kaća Živković i te kako vodi računa o svom fizičkom izgledu, prvenstveno o zdravlju. Iako redovno trenira i zdravo se hrani, Kaća podočnjake ne može da sakrije. 

Zbog prirode njenog posla slabo spava, pa su joj ,,nastradali" upravo kapci i podočnjaci. Ona je to do sada pokušavala da reši kremama i specijalnim tretmanima za smanjene podočnjaka, ali nije bilo vidljivih rezultata. 

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Kaća Živković Instagram

 

Sada je prelomila i rešila da ih zauvek ukloni. 

- Mnogi komentarišu da se Kaća izoperisala, a zapravo je samodosta radila na sebi i svom fizičkom izgledu, onakvi kakvi ste unutra, takvi ste i spolja. Od operacija je samo povećala grudi, ali umereno i sasvim prirodno. Ni sada ne želi ništa da zateže i menja lični opis, već samo da izgleda zdravije i skloni nešto što joj smeta. 

Foto: Instagram.com

Kaća Živković Instagram

 

- Prva na estradi kapke i podočnjake operisala je Vanesa Šokčić, ali tada to nije bilo baš uobičajeno i prihvatljivo kao što je slučaj danas - ističe izvor blizak Kaći, piše Svet.

Inače, poznato je da Kaća vrlo otvoreno i javno podržava kada neko radi na sebi, ali je uvek isticala da to treba raditi sa ukusom i merom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading