SA NIKOLIJOM MI JE NAJTEŽE NAPRAVITI DUET: Relja otkrio zašto publiku još uvek nisu obradovali novom zajedničkom pesmom!

Autor:

Zabava

24.05.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović i Relja Popović spremaju fanovima nešto posebno, zbog ovoga imaju posebnu odgovornost!

SA NIKOLIJOM MI JE NAJTEŽE NAPRAVITI DUET: Relja otkrio zašto publiku još uvek nisu obradovali novom zajedničkom pesmom!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nikolija Jovanović i Relja Popović

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, izdao je novi album pod nazivom "Plava krv", gde se našlo čak 24 novih pesmama, a zbog toga je i organizovao gala veče za svoje saradnike i medije u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

Tu smo, između ostalog, imali priliku da vidimo i porazgovaramo sa Nikolijom Jovanović i Reljom Popović, koji izgledaju kao sa svetske modne piste.

Najpre su čestitali Devitu na albumu, pa otkrili šta oni pripremaju svojoj publici:

- Mi poznajemo Devita i privatno, privatno smo dobri sa njim, zato i jesmo ovde. Svaka mu čast, snimiti toliko dobrih pesama u ovako kratkom periodu je za svaku pohvalu - rekao je Relja.

- Ja snimam duete sa ljudima koje poznajem ili sa Nikolijom, koju volim. To je najteže, jer je onda to najveća odgovornost - priznao je Relja.

Nikolija se, zatim, osvrnula na zdravlje majke, Vesne Zmijanac, koja je nedavno operisana, a sada je u stabilnom stanju:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

- Odlično je, uskoro će vam i ona sama pričati o svemu - rekla je kratko Nikolija.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading