MILAN MILOŠEVIĆ POSTAJE OTAC: Voditelj želi sina naslednika, našao SUROGAT MAJKU za 20.000 evra!

Autor:

Zabava

22.05.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni voditelj se ostvario na poslovnom planu, a sada želi i da njegova majka dobije unuka!

MILAN MILOŠEVIĆ POSTAJE OTAC: Voditelj želi sina naslednika, našao SUROGAT MAJKU za 20.000 evra!

Foto: ST/Dragan Kadić

Voditelj Milan Milošević putuje u Nemačku kako bi dobio dete, saznaje Scandal! Kako navode, Milošević je majci ispunio sve želje, osim one da postane baka, tj. da on dobijete dete. Zbog ovoga se odlučio da potraži surogat majku, a kako kod nas to još uvek nije legalizovano, prijatelj mu je predložio da ode u Nemačku. 

- Milan je tražio na mnogo mesta gde bi mogao da pronađe surogat majku, čak je i neke prijateljice pitao da li poznaju neke devojke koje bi se odlučile na to, međutim, niko u Srbiji nije hteo time da se pozabavi, jer još uvek nije zakonski regulisano. Tako je priča došla i do jednog njegovog prijatelja koji živi u Minhenu i koji mu je rekao da je to u Nemačkoj normalna stvari, ali da košta. Kako mu je rekao taj dečko, cena svega toga je oko 20.000 evra, a on sve vreme trudnoće nema nikakvu obavezu prema surogat majci - govori izvor za Scandal! i dodaje:

Republika

Foto: Dragan Kadić

Milan Milošević

- Oni će pre svega potpisati i ugovor i vantelesnom oplodnjom će se ona oploditi, odnos njena jajna ćelija sa njegovim spermatozoidom, pa će kada bude prošlo 9 meseci i beba se rodi on dobiti dete odmah posle porođaja, jer tako ugovor propisuje - nastavila izvor.

Kako dalje navode, Miloševićevi prijatelji govore da bi Milan najviše voleo da dobije sina naslednika, ali mu je prvenstveno najvažnije da dete bude živo i zdravo. Ako sve bude išlo kako je planirao, to će se završiti narednih mesec i po dana i on će ići da pregovara sa devojkom i da se dogovori oko svih detalja. Izvor gorepomenutog lista dalje navodi da toj devojci nije prvi put da ovo radi, zbog čega je Milan siguran da će sve biti u redu. Kako su preneli, pokušali su da stupe u kontakt sa Milanom, ali on nije bio dostupan za komentar.

Republika

Foto: Republika

Milan Milošević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Džonko

22.05.2023 16:25

Dobiće nešto, a šta je izjasniće se sa 14 godina... Za to se on i slični njemu bore... Zar ne..!!??

Dejan

22.05.2023 16:51

Vidi ti derpe-ta , trazi surogat majku jel .Sta je sledece ?! "Surogat" je..ca/svalera i to ?! koji freak