NAŠA PEVAČICA BILA U KONTAKTU SA UBICOM IZ MLADENOVCA: Elektra Elit otkriva detalje upoznavanja sa Urošem Blažićem, tražio joj JEDNU STVAR!

Autor:

Zabava

05.05.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektra Elit za Republiku otkriva sve o kontaktu sa ubicom Urošem Blažićem.

NAŠA PEVAČICA BILA U KONTAKTU SA UBICOM IZ MLADENOVCA: Elektra Elit otkriva detalje upoznavanja sa Urošem Blažićem, tražio joj JEDNU STVAR!

Foto: E stock, Instagram.com

Osumnjičeni za monstruozni zločin u Mladenovcu je Uroš Blažić (21) koji je uhapšen jutros u selu Vinjište, kod Kragujevca.

Danas se pojavljuju brojne informacije o bahatom momku, jedna od njih je da je Uroš bio drug atraktivnog zadrugara Nikole Đorđevića, a kako saznajemo, bio je i na snimanju spota kod transrodne pevačice Elektre Elit

Foto: E stock

Elektra Elit

 

Uroš je bio na dva snimanja, prvi put na snimanju za pesmu sa Minom Vrbaški, a drugi put na novogodišnjem programu. Elektra se oglasila za Republiku i otkrila kako se Uroš ponašao tokom snimanja spota. 

Foto: E stock

Elektra Elit novogodišnji program

 

- Ne znam zašto mene povezuju sa njim, ja nemam dodirnih tačaka sa Urošem. On je bio blizak sa Nikolom, ali ja nisam. Bio je na snimanju mog novogodišnjeg programa sa Dejanom Milićevićem što sam spremala, kao i na snimanju spota sa Minom Vrbaški. Ne mogu ništa da komentarišem više, on se tada pokazao kao kulturan momak, nisam primetila nešto da mu fali. Iznajmio mi je motor njegov za scenu jednu koju sam imala i to je to - govori Elektra za Republiku.

- Šaljem iskreno saučešće svim porodicama, uz njih sam, jer ovo što se desilo mojoj državi, mojoj Srbiji je velika tragedija, veliki udarac i bol za sve porodice, čija su deca nastradala u ovim danima. Moje srce je uz njih!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading