"RUKA SE NE DIŽE NI NA KOGA, STOP NASILJU" Marko Đedović se oglasio nakon INCIDENTA sa Šavijom, progovorio o Stefanu Kariću!

Autor:

Zabava

02.05.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek ni traga, ni glasa od Karića, a za Republiku se oglasio njegov prijatelj!

"RUKA SE NE DIŽE NI NA KOGA, STOP NASILJU" Marko Đedović se oglasio nakon INCIDENTA sa Šavijom, progovorio o Stefanu Kariću!

Foto: Instagram.com, ATAImages

Vest o brutalnom prebijanju starlete Nataše Šavije juče je obišla region, a kako su domaći preneli, glavni osumnjičeni za ovo je bivši zadrugar Stefan Karić, za kojim policija i dalje traga. Stefan je nestao sa društvenih mreža i ugasio telefon, a sinoć se za medije oglasio njegov advokat, koji je istakao da će Stefan otići u policiju na razgovor, što je potvrdio i njegov otac Osman

Republika

Foto: Republika.rs, ATAImages

Osman, Stefan i Nataša

Za Republiku se oglasio Marko Đedović, voditelj televizije Pink, koji je Karićev bliza prijatelj. 

Ja se još uvek nadam da tako nešto nije tačno, jer nema zvanične potvrde ni Stefana, ni Nataše, ni policije. Nekako živim u nadi da Stefan nije to uradio. Nasilje nema opravdanje, ko god da ga je učinio, ali ponavljam, nadam se da nije on. To svakako ne menja stvari da je Nataša izudarana, i jako mi je žao zbog nje, ruka se ne diže ni na koga, nasilje nema opravdanja. Ali hajde da sačekamo da čujemo od Stefana da li je to istina, jer je Nataša nešto demantovala da je on u pitanju, i ja se iskreno nadam zbog njega da je to tako. Svakako stop nasilju - poručio je Đedović za Republiku.

Republika

Foto: N. Mutić

Marko Đedović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading