ĆERKU I MENE SU IZBACILI IZ STANA, BILE SMO NA ULICI: Nikolina Pišek progovorila o paklu kroz koji je prošla posle smrti supruga

Autor:

Zabava

03.04.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobila sam jednokratnu pomoć od bliskog prijatelja i to me je održalo u životu. Bile smo zlostavljane, to je bio pravi pakao, priča voditeljka.

ĆERKU I MENE SU IZBACILI IZ STANA, BILE SMO NA ULICI: Nikolina Pišek progovorila o paklu kroz koji je prošla posle smrti supruga

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Supruga pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića Nikolina Pišek kaže da je posle njegove smrti s ćerkom završila na ulici bez dinara jer su izbačene napolje. Ona tvrdi da je sa suprugom, dok je bio živ, imala dogovor da bude domaćica i brine o naslednici, dok on zarađuje i donosi novac u kuću, te je zbog toga posle tragedije došlo do bankrota jer nisu smele da diraju ništa iz nekretnine u kojoj su svi zajedno živeli.

- Kad je Vidoje preminuo, ćerkica i ja smo doslovno ostale bez ičega. Našle smo se na ulici, bez dinara, iz stana u kom smo živele dok je suprug bio živ nisu nam dali da iznesemo ni osnovne stvari, a izbacili su nas. Dete nije sa sobom moglo da ponese ni igračke. Dobila sam jednokratnu pomoć od bliskog prijatelja i to me je održalo u životu jer sam imala novac za osnovne potrepštine. Znala sam da od tog trenutka moram da uzmem stvari u svoje ruke, da moram da se rvem sa životom, pa kako mi bude. Nijednog trenutka nisam pomislila na to da izlaza nema - priča Pišekova i nastavlja:

- Videla sam da u jednom trenutku sve dobro može da se pretvori u zlo. To me je zadesilo. Dete i ja smo posle tragedije doživele pakao, bile smo zlostavljane i nezaštićene. Nismo imale ni trunku empatije od najbližih, od onih od kojih smo to najviše očekivale. Nisam imala vremena da se bavim svojom psihom, a u isto vreme sam videla da mi je mnogo prijatelja okrenulo leđa.

Nikolina je potom objasnila da bi okolnosti verovatno bile lakše da je bila zaposlena.

- Kada je reč o poslu, mnogo ponuda koje sam dobijala sam odbila. Zapravo nikad nisam morala da radim. Vidoje i ja smo se dogovorili da ću se ja više baviti detetom, porodicom i organizacijom preseljenja. Nismo hteli da nam dete odgajaju dadilje, a kako je on mnogo radio, ja sam bila tu za našu ćerku. To je bio naš dogovor, koji se, nažalost, na kraju pokazao kao mač s dve oštrice. Od situacije da ne moram da radim razmišljala sam da pitam ljude za radno mesto i posao. Pre sam imala tu privilegiju da izvagam koliko svog vremena želim da uložim u neki poslovni projekat, koliko mogu tog vremena oduzeti od porodice, a sada više nemam taj luksuz. I nekako se našlo i snage i vremena za sve. Teško je, ali sve se stigne. Mora se - kaže voditeljka.

Ćerka me pita da li ima baku i deku, ne znam šta da joj kažem

Nikolina tvrdi da se povremeno čuje sa svekrom Mišom Grofom i to samo kad ga obaveštava o tome šta se novo dešava u životu njegove unuke Matee.

- Vidoje poslednjih šest godina nije imao nikakav kontakt s ocem. Praktično da nisu razgovarali. Mišu unuka, izgleda, ne zanima. Povremeno mu pošaljem poruku s novom fotografijom, napišem šta se Sofiji novo dešava u životu ili, eventualno, kažem kad je bolesna. Nikada ne dobijem odgovor. Dete me je pre neki dan pitalo da li ima baku i deku, a ja nisam znala šta da joj kažem. Ona je još mala da bi shvatila zbog čega više ne pripada Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading