"PONOSNA SAM NA PAPRIKE I AJVAR" Kaća Živković donela šok odluku, povlači se sa estrade "Da svi živite kao u pesmama, ne bi nas bilo"

Autor:

Zabava

03.04.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković šokirala izjavom o pesmama kolega!

"PONOSNA SAM NA PAPRIKE I AJVAR" Kaća Živković donela šok odluku, povlači se sa estrade "Da svi živite kao u pesmama, ne bi nas bilo"

Foto: ST/N. PANČIĆ

Pevačica Katarina Kaća Živković ne krije da je očajna kada vidi šta se sve dešava na estradnoj sceni. 

Kako je navela, ne prijaju joj ni novi trendovi, niti muzički pravac koji slušaju novi klinci. Naprotiv, baš je ogorčena i zabrinuta.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Katarina Živković

 

- Ne daj Bože da mi ćerka bude kao ove nove klinke i devojke! ONe snimaju spot, simuliraju odnose, blud i nemoral! A tek tekstovi pesama, samo pevaju o drogi, nemoralu, kriminalu, to je Sodoma i Gomora.. Pa da stvarno svi tako živimo, šta bi bilo sa nama... Sve je otišlo predaleko. Je se iskreno nadam da naši ljudi nisu toliko ludi da sve ostane na ovome... Pa niko ne bi bio živ da se živi tako kako se prenosi u tim pesmama - ističe Kaža, anjeni prijatelji otkrivaju da se pevačica povukla, te da ne može da shvati da su takve stvari u trendu:

Foto: Instagram.com

Katarina Živković Instagram

 

- Nema Kaća ništa protiv svojih kolega, taman posla. nju samo brine tematika koja je sada zastupljena kod mladih, pa zato i govori glasno istinu i sve svoje stavove. Zbog toga je svako malona tapetu i često nailazi na uvrede i poniženja tipa prazliku, paprike, ajvar i slično. Nju je to nekad baš pogađalo, a sada je baš briga. Svakako, ponosna je na svoje poreklo sa juga Srbije - otkriva izvor za Skandal.

- Ne treba suditi o ljudima na osnovu porekla i mesta stanovanja, a ja sam svakako ponosna na kraj iz kog potičem, posebnbo na paprike i specijalitet kakav je ajvar - govori Kaća. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading