LJUBA PERUĆICA DIVLJA NA BESNOJ MAŠINI: Folker zaprepastio sve snimkom!

Autor:

Zabava

24.02.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica pokazao ljubav prema ekstrenim stvarima!

LJUBA PERUĆICA DIVLJA NA BESNOJ MAŠINI: Folker zaprepastio sve snimkom!

Foto: Instagram.com

Kazarina i Ljuba

Pevač Ljuba Perućica nedavno je boravio na Tajlandu, a otkad se vratio u Beograd, svoje slobodno vreme provodi u društvu supruge.

Ljuba je u slikan na besnom motoru a sve je zabeležila njegova supruga Katarina Kolozeus. Katarina je svojevremeno progovorila o braku sa Ljubom i otkrila kakav je pevač privatno.

Foto: Instagram.com

Ljuba Perućica Instagram

 

- Ljuba je romantičan i uvek se trudi da me obraduje i da mi ulepša dan nekim sitnicama. Poslednje što pamtim je moj izlazak iz bolnice posle operacije, on je došao po mene, iako sam mislila da on neće doći već će doći moji roditelji, pošto je on radio taj dan. On je uspeo da se uskladi i došao je po mene i napunio je automobil balonima, pošto zna da ih ja obožavam. Sve je nekako sredio i potrudio se da mi ulepša taj dan, da ne osećam bolove i da se osećam ispunjenom i voljenom - rekla je Katarina za domaći medij.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading