OVO IM NIJE PRVA TUČA! Istorija odnosa Edite i Indi je SKANDALOZNA, makljale se, javno se prozivale, sestre koje se NE PODNOSE!

Autor:

Zabava

26.01.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice i sestre ponovo su u centru skandala.

OVO IM NIJE PRVA TUČA! Istorija odnosa Edite i Indi je SKANDALOZNA, makljale se, javno se prozivale, sestre koje se NE PODNOSE!

Foto: ATA Images, ST/N. Pančić

Edita, Indi Aradinović

Indi i Edita Aradinović ponovo su glavna tema javnosti. Godinama se pričalo da su u lošim odnosima, prozivale su se i preko društvenih mreža, a Indi je čak u jednom trenuku svoju sestru nazvala ''lažnom sestrom''.

Republika

Foto: ATA Images

Edita Aradinović

- Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom na to da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja. Smatram da je podrška suvišna i lažna. Jer od njenog ulaska u TLZP nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - napisala je tada pevačica na svom profilu na Instagramu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Indi Aradinović

2011. godine se pisalo da su se tukle i to zbog dečka. A iako su pokušale navodno da izglade odnose, njih dve su se danas u toku dana potukle. Snimak je osvanuo u javnosti, a na njemu se vidi kako njih dve krvnički udaraju jedna drugu, dok nepoznati muškarac jedva uspeva da ih razdvoji, sve dok nije uletela njihova majka i razdvojila ih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading