Seka Aleksić BESNELA na aerodromu, uhvaćena sa sinom, obezbeđenje moralo da reaguje!

Autor:

Zabava

23.09.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored Seke Aleksić, Republika je uhvatila još dva pevača na aerodromu!

U ranim jutarnjim satima na aerodromu uhvatili smo poznate ličnosti koje su krenule putem dijaspore na nastupe, a tom prilikom zabeležili smo kadrove pevačice Seke Aleksić, Milana Dinčića Dinče i mladog izvođača Mihajla Veruovića poznatijeg kao Vojaž

 

Seka Aleksić nije bila raspoložena, pa se sve vreme raspravljala sa obezbeđenjem, jer se kolona sporo pomicala. Nakon što je stigla na red, Aleksićeva je morala da se vrati i prođe ponovo kontrolu, jer se upalio alarm za metal. Ona je na sebi nosila minđušu koju je zaboravila da skine, pa ju je obezbeđenje vratilo. 

Republika

Foto: Republika.rs

Seka Aleksić sa sinom

 

Sa druge strane, Vojaža smo zatekli ispred bankomata kako podiže novac koji mu je potreban, a sve vreme je na licu imao osmeh. 

 

 

Kako saznajemo, Vojaž je otišao na let za Ljubljanju, dok su Seka i Dinča otišli za Beč gde imaju zakazane nastupe. Dosta se spekuliše o njihovim cenama u inostranstvu, te da pevači imaju drastično drugačiji cenovnik za Srbiju i zemlje koje nas okružuju. Tako se spekuliše da Sekin koncert iznosi i do 5.000 evra, dok Vojaž zarađuje dosta više. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading