VIDOJEVA LJUBAVNICA PROGOVORILA: "Vidoje me je spuštenih gaća jurio po svadbi" Otkrivamo ŠOK detalje PRELJUBE!

Autor:

Zabava

11.09.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prethodnih obraćanja Borne Nikolini Pišek, odmah po Vidojevoj smrti, a o čemu je prvi pisao Srpski telegraf, u kojima je hrvatski ekonomista otvoreno rekla kako joj se pokojni Ristović udvarao, sad je odlučila da obelodani detalje njihovog odnosa, koji je bio mnogo više od lajkovanja storija i fotografija na društvenim mrežama.

VIDOJEVA LJUBAVNICA PROGOVORILA: "Vidoje me je spuštenih gaća jurio po svadbi" Otkrivamo ŠOK detalje PRELJUBE!

Foto: Instagram/bornakotromanic

Od smrti Vidoja Ristovića prošlo je četiri meseca, a rat između njegove udovice voditeljke Nikoline Pišek i oca Miše Grofa pada polako u drugi plan jer su se pojavile nove informacije o odnosu Vidoja i njegove ljubavnice Hrvatice Borne Kotromanić

Foto: Instagram/bornakotromanic

 
 

Naime, nakon prethodnih obraćanja Borne Nikolini, odmah po Vidojevoj smrti, a o čemu je prvi pisao Srpski telegraf, u kojima je hrvatski ekonomista otvoreno rekla kako joj se pokojni Ristović udvarao.

Foto: Instagram/bornakotromanic

 

 

Ona je sad odlučila da obelodani detalje njihovog odnosa, koji je bio mnogo više od lajkovanja storija i fotografija na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/bornakotromanic

 

- Pred 300 ljudi Vidoje je upao na svadbu s dve telohranitelja, pretio je da će se ubiti jer neću da budem s njim. Spuštenih gaća je jurio za mnom do toaleta. Takođe je upadao u frizerske salone da me gleda - napisala je Kontromanićeva na Instagramu, a povod za njeno oglašavanje bio je Nikolinin intervju za hrvatski magazin, gde je Pišekova rekla da je Borna bez razuma, te da nikada nije bila u njenom domu.

- Nikolina, ja imam i razum i obraz, a tebi je kokain nagrizao sve pomalo jer da nije, sakrila bi se u mišju rupu od srama - napisala je Borna na Instagramu, pa objavila poruku koju joj je Ristović pred smrt poslao:

- Je l' hoćeš da ti organizujem da pogledaš apartman koji ću ti dati sledeći put kad dođeš, sigurno je jedan od najlepših u Evropi.

Foto: Instagram/bornakotromanic

 

Borna je zatim otkrila da joj se Vidoje neretko javljao i na društvenim mrežama. Nekada bi samo reagovao na fotografiju, a nekad bi i poslao poruku, kao kad joj je napisao: "Od ove slike nema dalje, bravo". Njegovi lajkovi i komentari, koje je snimila, pa okačila na Instagram, datiraju još iz 2019, kada je uveliko bio u srećnom braku s Nikolinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sodoma i Gomora

12.09.2022 14:34

Pod hitno izmeniti zakon, tj uvesti nove članove koji bi nazovi medije poput ovog Vašeg sankcionisali zbog ovakvih brljotina koje objavljujete… Užas čime se vi bavite!!!