RAZGOLITIO SE JOVAN MEMEDOVIĆ (62): Voditelj se obnažio na reci, a misteriozna devojka mu uputila NEPRISTOJNU PONUDU! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.07.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Jovan Memedović se razgolitio, pa pokazao telo u 62 godini života.

RAZGOLITIO SE JOVAN MEMEDOVIĆ (62): Voditelj se obnažio na reci, a misteriozna devojka mu uputila NEPRISTOJNU PONUDU! (FOTO)

Foto: V. Lukić

Jovan Memedović

Poznati voditelj Jovan Memedović ponovo je osvojio srca ženske populacije fotografija koje su srušile internet. Naime, iako nemamo mnogo prilike da Memedovića vidimo u opuštenom izdanju, on je iznenadio pripadnice lepšeg pola, pa je na Instagramu objavio obnažene fotografije iz vode. 

On je sa prijateljem otišao na mali odmor, pa je tom prilikom napravio set zajedničkih uspomena u vidu fotografija, koje je rado podelio sa pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži. Memedović je odložio nepotrebnu garderobu i rashladio se u reci Drini tokom ovih vrelih letnjih dana. 

Komentari su se nizali jedan za drugim, svi su ostali šokirani, a voditelj je pokazao da u 62 godini izgleda boli glava. Mnogi mlađi muškarci bi mogli da mu pozavide na ovakvoj liniji. 

- Ne znam gospodine Memedoviću, treba li neko da opere leđa? - bio je jedan od komentara od anonimne devojke, kojoj se atraktivni voditelj baš dopao u ovom razgolićenom izdanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading