Sloba Mićalović spiska za noć JEDNU PLATU: Glumica se DAVI U LUKSUZU, odmor joj košta PAPRENO! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.07.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović se baškari u najskupljem hotelu, troši za noć nečiju jednu platu!

Sloba Mićalović spiska za noć JEDNU PLATU: Glumica se DAVI U LUKSUZU, odmor joj košta PAPRENO! (FOTO)

Foto: Instagram pritscreen

Srpska proslavljena glumica Sloboda Sloba Mićalović trenutno je na zasluženom odmoru. Naime, Mićalovićeva je odlučila da otputuje na crnogorsko primorje, gde boravi u jednom od najskupljih hotela u Crnoj Gori. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Sloboda Mićalović slike

 

Ona nije želela da letuje u Budvi, u kojoj pola naše javne scene provede leto, jer je želela da izbegne gužu kako bi mogla da se odmori i napuni baterije za predstave i nove uloge, pa je tako odlučila da ode u Ulcinj.

 

Sloboda Mićalović tamo boravi u jednom od naskupljih hotela u tom delu Crne Gore, a noćenje za dve osobe košta čak 320 evra, odnosno 37.500 dinara, piše "Informer".

- Sloboda ne voli gužvu, zato je odlučila da umesto Budve ode u Ulcinj kako bi se maksimalno odmorila. Izabrala je rizort koji nudi mnoštvo sadržaja i odličan je za porodice, a nalazi se na samoj obali mora - navodi izvor.

Republika

Foto: Instagram.com

Sloboda Mićalović Instagram

 

- Pogled sa bazena ju je kupio, a na boravak u hotelu potrošiće više od 3.000 evra. Ona ne štedi kada je odmor u pitanju, bitno joj je da ne mora ni o čemu da razmišlja i da joj je blizu more - dodao je izvor blizak glumici za pomenut medij.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mina

17.07.2022 11:51

Ružna i netalentovana do bola, ali mora da je reklamiranje "eksperimentalnih medicinskih sredstava" i propagiranje lažne pandemije bilo izuzetno dobro plaćeno?

011

17.07.2022 13:54

Vrlo nesimpaticba zena, a nije nesto ni talentovana. Ona, njen muz i sestra samo sto ne iskacu iz frizidera, a posebno mi je odvratna zbog njene kuknjave kako glumci tesko zive u ovoj zemlji, kako imaju male plate i sl., a ovde se siri za ovoliki novac. Fuj! Rasturacica braka!