Bora Đorđević brutalno PONIZIO žiri "Zvezde Granda" - To su iskompleksirane budale! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.07.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Đorđević opleo je po žiriju muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda".

Bora Đorđević brutalno PONIZIO žiri "Zvezde Granda" - To su iskompleksirane budale! (FOTO)

Foto: D. Kadić, wikipedia

Muzičko takmičenje ,,Zvezde Granda" se nedavno završilo, a poznati i cenjeni roker Bora Đorđević izneo je svoj sud o kolegama koje se nalaze u stručnom žiriju. Bez dlake na jeziku, u njegovom stilu, Bora je opleo po žiriju, nazivajući ih ,,iskompleksirane budale", koje najmanje pažnje usmeravaju na kandidate. 

Podsetimo, Bora je takođe bio deo jednog muzičkog talent programa, u pitanju su ,,Pinkove zvezde", gde je bio član stručnog žirija. 

Republika

Foto: ATA Images

Bora Đorđević

 

- U žiriju "Zvezde Granda" gledamo iskompleksirane budale, čast izuzecima, koje misle da su oni glavni u emisiji, a ne oni nesrećni klinci koji se takmiče, stoje i satima slušaju njihova proseravanja o svemu i svačemu, a najmanje o njihovom pevanju - rekao je Bora i intervjuu za „Novosti“.

Snežana Đurišić, koja je godinama član žirija pomenutog takmičenja, ne slaže se sa svojim kolegom i naglašava da svi koji sede u "Grandu" imaju veliko ime i blistavu karijeru.

- Poštujem svačije mišljenje, što ne znači da se sa njim i slažem - kaže Snežana i dodaje:

Republika

Foto: Republika

Snežana Đurišić

 

- Kao muzički urednik savršeno dobro znam šta radimo mi kao žiri vezano za takmičare. Pored toga što ih ocenjujemo, mi smo i mentori, što znači da im pomažemo i usmeravamo onako kako smatramo da treba, a biću slobodna da kažem da smo svi mi u žiriju ljudi od kredibiliteta sa ozbiljnim karijerama iza sebe - rekla je Snežana Đurišić za Alo. 

Violeta Viki Miljković, koja je ovogodišnji mentor pobednika dala je kratku izjavu, ali nije želela da širi ovu priču i rasplamsava skandal.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/zvezdegranda

Viki Miljković

 

- To me ne zanima, ne komentarišem takve izjave - rekla je Viki čiji je kandidat ove godine odneo pobedu u takmičenju "Zvezde Granda".

Pre samo deset dana Bora Đorđević bio je gost u žiriju takmičenja "Nikad nije kasno". Tamo je i pevao sa Žikom Jakšićem.

- Nikada ne komentarišem izjave svojih kolega, to je rekao Bora Čorba, a ja ne mislim tako. Ja imam svoje, a moje kolege imaju svoje izjave - kratko je rekao Žika Jakšić.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Шумадинац

01.07.2022 17:35

Ко прича о вашим каријерама?Човек је погодио у центар.Тачно је да се просеравате испред кандидата и више их понижавате него што коментаришете певање.Ово је постао циркус.Јадна та деца.Знаш да певаш?Идеш даље,не знаш...испадаш.Ово је такмичење првенствено у певању,моделинг је на другој адреси.Зато више и не гледам.