Ceca o Zvezdama Granda: Ne mogu više taj PRITISAK da podnesem! Pevačica otkrila u kakvim je odnosima sa koleginicom iz žirija

Autor:

Zabava

18.06.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović progovorila o tenziji koju oseća zbog takmičenja.

Ceca o Zvezdama Granda: Ne mogu više taj PRITISAK da podnesem! Pevačica otkrila u kakvim je odnosima sa koleginicom iz žirija

Foto: Printscreen TV Prva

"Zvezda Granda" se ubrzo završavaju, a članica žirija, Ceca Ražnatović, istakla je da jedva čeka da se takmičenje okonča.

Zbog te tenzije i predanosti kandidatima molim Boga da se što pre završi. Ne mogu više taj pritisak da podnesem i da me nerviraju članovi žirija. Šalu na stranu, problem je što se emotivno vežeš za kandidate i koliko gledam profesionalno, toliko više gledam emotivno - izjavila je Ceca za Grand Online.

Foto: Printscreen Youtube Zvezde Granda

Ceca Ražnatović

 

Ceca se ponekada sukobila sa Marijom Šerifović oko kandidata, pa je otkrila kako se sada slaže sa koleginicom.

Mi se volimo, pazimo, mazimo i čuvamo. Posvađamo se radi balansa u atmosferi (smeh). Šalim se malo, nas dve se poznajemo dugi niz godina i uvek smo se volele i poštovale. To je jedno lepo prijateljstvo i preko njene mame i nje same kada je izgradila svoje ime. Ono što se dešava za žirijskim stolom, ostaje samo tu - kaže Ceca i dodala:

Foto: ATA Images

Marija Šerifović takođe je u Zvezdama Granda

 

- Ja sam nadrljala jer sam imala najviše kandidata jer sam bila nova, ali drugačije ćemo se prestrojiti svi za sledeću sezonu. Mada ću svakako za sledeću sezonu imati više iskustva.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading