Seka se NAPILA kod Đanijevog sina na svadbi, SNIMCI zapalili internet: Unakazila sam se i bila najveća BUDALA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.06.2022

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić ispričala šta je radila na svadbi Đanijevog sina.

Seka se NAPILA kod Đanijevog sina na svadbi, SNIMCI zapalili internet: Unakazila sam se i bila najveća BUDALA! (VIDEO)

Foto: Andreja Damnjanović

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić bila je gost na svadbi kod Đanijevog sina, a već nekoliko dana nakon slavlja u žiži je javnosti zbog svog veselog ponašanja i koje čašice više, te su se svi pozitivno iznenadili kada su videli kakva je Seka kada se opusti.

 

 

Seka se oglasila i javno priznala da je popila više, te kroz šalu rekla da joj nije to trebalo i da ne ume da se ponaša kada pretera sa alkoholom.

 

 

- Ne smem ući u galeriju zbog sinoćnih snimaka. Ja sam se unakazila kulturno i bila najveća budala na svadbi. Samo da znate da to nije najgore. Ne pijem često, ali kad se napijem, ja se oduzmem. Ne znam da pijem. Ja sve na eks i nešto se takmičim ne znam samo sa kim. Ne znam kao dama da popijem čašu ili dve. Je*o mi pas mater - napisala je Seka i dodala:

 

 

- I tako sam pre dve godine kada sam se poslednji put napila dala telefon drugarici i rekla da ukljuci lajv na instagramu. Sutradan sam bila toliko besna jer nisam znala ko je snimao lajv i odakle mu pravo?! Ona mi je reka pa ti si budalo dala meni tel i rekla uključi lajv - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veljko R

15.06.2022 19:47

Takmicis se ti ni ja ne znam s kim... Ko sa lancem pustena