ŽIKA JAKŠIĆ STATIRAO U KUKURUZU: Za sve okrivio poznato TV lice!

Autor:

Zabava

14.06.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Jakšić pričao o Zvezdama Granda, pa se dotakao pokojne Milke Canić.

ŽIKA JAKŠIĆ STATIRAO U KUKURUZU: Za sve okrivio poznato TV lice!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularnog voditelja Žiku Jakšića svi znaju kao autora emisije "Nikad nije kasno" i producenta "Granda". On je otkrio da je pre početka takmičenja "Zvezde Granda" bio gori od Milke Canić, pokojnog supervizora Slagalice, i da je statirao u kurkuruzu. 

Saša Milišević Mare je želeo jednom zasvagda da pojasni publici zbog čega se Žika toliko ponosi projektom "Zvezde Granda".

- Možda mnogi ne znaju ali ću ponoviti. Taj projekat, ko je smislio?- pitao ga je Saša Milošević Mare u emisiji "Nikad nije kasno".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Žika Jakšić

- Pa dobro, ja sam doneo ideju, sa Sašom, ali smo zajedno - rekao je skormno Žika.

Ono zbog čega je Maretu pomenuti šou posebno interesantan jeste njegova briga o kandidatima nakon što završe sa takmičenjem.

- Mislim da je taj menadžement i taj koncept nešto novo što si ti doneo. Bavljenje tim mladim ljudima, to je tvoj pečat, zato si ti toliko ponosan. Mislim tamo se nisi pokazao kao voditelj - našalio se Mare, na šta je Žika šaljivo odgovorio:

- Drago mi je ako sam doprineo njihovim karijerama, ali ja sam tamo statirao u kukuruzu, bio sam gori od Milke Canić, nisam čak govorio ni ''dobro veče'' samo sam klimao glavom.
Ali, zato mu se nakon mnogo godina rada ukazala prilika da vodi takmičenje veterana zvano "Nikad nije kasno" koje je takođe sam smislio, i u čemu se odlično snašao.

- Ja sad ovde ordiniram u različitim ulogama, malo zasmejavam, nekad se našalim ali kažem ja i poneku pametnu- zaključio je voditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading