NUDILI SU MI HILJADE EVRA, ALI NE ZA PEVANJE… Ivana Elektra progovorila o PROSTITUCIJI i saradnji sa Miljanom Kulić! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Elektra otkrila koliku svotu novca je dobijala, ali ne za pevanje.

NUDILI SU MI HILJADE EVRA, ALI NE ZA PEVANJE… Ivana Elektra progovorila o PROSTITUCIJI i saradnji sa Miljanom Kulić! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pevačica Ivana Elektra otkrila je da je jedino što joj je brak dobro doneo zaštita od perfidnih menadžera koji pored nastupa, ugovaraju i ''after partije'' koji su zapravo pokriće za prostituciju, a dotakla se i MIljane Kulić koja je njenu pesmu ''Šampanjac'' vratila na velika vrata.

- Miljana Kulić uvek i u svakoj pesmi, snašla bi se ona, ume ona to i na nemačkom. Ona je potvrdila besmrtnost pesme, pesma je samo trajala i nikada nije prestajala i presušila, tako da što bi rekla Zorica Brunclik: ''Dobra pesma je kao vlaga, uvek probije!''

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Elektra o Miljani Kulić

Ivana je otkrila i da prostitucije ima i na estradi.

- Ne mislim, jer sam prestala da mislim, znam šta je to. Kada sam ja krenula u estradni svet, koliko je taj moj brak bio loš po mene, jedina dobra strana što sam u to vreme bila u braku jeste da sam imala zaštitu, zid između direktnih i indirektnih ponuda. Tek kada sam se razvela sam shvatila da ti ljudi koji se bave menažderstvom ispada da jednim delom ugovaraju nastup, a drugim delom aftere - iskrena je Ivana i dodaje da je bilo nepristojnih ponuda u karijeri:

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Elektra o prostituciji

- Svaka je nepristojna kada ti se kaže da se nešto podrazumeva posle nastupa, kod mene se ništa ne podrazumeva. Bilo je nekih cifara, evo i u telefonu imam da čovek napravi lepezu od nekoliko hiljada evra, ali ne za pevanje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading