Jelena Kostov progovorila o IMENU za BEBU, a istu GREŠKU ne bi ponovila kao u prvoj trudnoći: Pevačica oplela po Zvezdama Granda i SKANDALU sa Anastasijom Ićurup! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

14.04.2022

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Kostov za portal Republika.rs progovorila je o trudnoći, imenu za bebu, ali i takmičenju Zvezdama Granda!

Jelena Kostov progovorila o IMENU za BEBU, a istu GREŠKU ne bi ponovila kao u prvoj trudnoći: Pevačica oplela po Zvezdama Granda i SKANDALU sa Anastasijom Ićurup! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pevačica Jelena Kostov u petom mesecu je trudnoće, sa drugom bebom, a sada je prvi put izašla u javnost sa trudničkim stomačićem, te je pred našim kamerama progovorila o svim aktuelnostima kako iz njenog života, tako i sa estradnog neba. Odmah na početku smo je upitali kako se oseća, te nam je ona otkrila i sve o imenu sa naslednicu. 

 

 

- Nikad lepše se nisam osećala, nikad srećnija, stvarno sam dugo čekala ovaj trenutak da čekam bebicu, ovo nema cenu, rešila sam da uživam, ali po preporuci doktora, mirujem. Posle toga nema spavanja... Sve se razlikuje, kada su mi pričale žene da su trudnoće različite, nisam verovala. Ja sam sa prvim detetom pevala do osmog meseca i sada kada bih vratila vreme, to nikada ne bih uradila - priča Jelena i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Jelena Kostov

 

- Sin je prvi saznao da čekamo bebu, on i suprug i on je znao da će biti devojčica, meni je želja bila da imam devojčicu, a neki instikt mi je govorio da će biti opet dečak. Ima imena, svakodnevno dolazi iz vrtića sa novim imenima, ali ja ne bih nijedno od njegovih, bolje neću, to su neke skraćenice, od devojčia koje mu se sviđaju. Ja sada nemam šta da radim, glavna briga je kako će se beba zvati, pa stalno čujem neka divna imena, za koja nisam ni znala da postoje, ali je mnogo lakše birati za nekog drugog, ali za vaše dete, to je nešto, ne znam, kako će ga zvati sutradan, moramo da vodimo računa o svemu tome, ali će biti sigurno srpsko ime.

Jelena Kostov o režimu ishrane u trudnoći!

- Nemam poseban režim ishrane, ja ustanem u tri ujutru i tad sam najviše gladna i meni niko ne veruje, sad mi je iskočio stomačić pre par dana, ni u prvoj trudnoći se nisam ugojila. Što se tiče strahova, kada ste u prvoj trudnoći, nemate pojma ni očemu, i želite da čujete svašta nešto, pa ne reprodukuje kako treba... Meni je bio prenatalni test najbitiniji, koji je pokazao da je sve genetski kako treba. 

Republika

Foto: Republika.rs

Jelena Kostov trudna

 

Jelena se dotakla i o skandalu koji se desio u emisiji ,,Zvezde Granda", kada je takmičarka Anastasija Ićurup napustila dalje takmičenje zbog loših komentara od strane Ane Bekute, kada je izjavila za njen stajling  da će se ,,ispovračati". 

- Više nema granica ni u čemu, ni u ponašanju na sceni, ni u komentarima, ja kada sam se takmičila, na prvom mestu je bilo pevanje, žiri se stalno menjao, nismo imali toliki strah od žirija, ali sa druge strane, ja razumem, to je šou program, ljude to zanima, ljudi jedva čekaju te svađe, a niko ne pita kako se osećaju deca, mada nekad se napadne i žiri, pa ni njima nije lako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading