Dijanu zovem MAMA, volela bih da sam BLIŽA sa Srđanom: BUDUĆA snajka Đokovića otkrila kako se slaže s Noletovim roditeljima!

Autor:

Zabava

13.04.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đole mi je u više navrata rekao da ne bi bilo loše da više vremena provodim s njegovim ocem, ali on često nije tu zbog poslovnih obaveza, rekla je voditeljka.

Dijanu zovem MAMA, volela bih da sam BLIŽA sa Srđanom: BUDUĆA snajka Đokovića otkrila kako se slaže s Noletovim roditeljima!

Foto: printscreen/TVPink

Brat teniskog asa Novaka Đokovića Đorđe Đoković gostovao je u emisiji "Amidži šou" zajedno sa devojkom Saškom Veselinov, koja je otkrila da se super slaže s roditeljima svog momka, te i da Dijanu Đoković zove mama! Dok je Saška pričala koliko se dobro slaže s Dijanom, Đorđe je konstatovao da ne bi bilo loše da njegova lepša polovina više vremena provodi i s ocem Srđanom, koji zbog obaveza često nije kod kuće.

Republika

Foto: prntscreen/tvpink

Đorđe Đoković i Saška Veselinov u emisiji "Amidži Šou"

- Super se slažem sa svim svima u porodici Đoković, ali moram da priznam da sam najbliža s Đoletovom majkom. Dijanu zovem mama, ona je divna žena i imamo otvoren odnos. Tako je od samog početka i ne bih ništa menjala. Đole mi je u više navrata rekao da ne bi bilo loše da sam bliža sa Srđanom, ali radićemo na tome. On često zbog poslovnih obaveza nije kod kuće, ali to je razumljivo. Đole i ja smo osam meseci zajedno. To nije mnogo, ali je dovoljno da nekoga upoznate vrlo dobro - rekla je Saška.

Jelena nosila bluzu od 93.000 dinara

Supruga Novaka Đokovića Jelena Đoković učestvovala je pre nekoliko dana na panelu na kom su se pojavile žene iz celog sveta i govorile na temu majčinstva, a na sebi je imala bluzu koja košta vrtoglavih 93.000 dinara! Komad garderobe koji je Jelena nosila poprilično drži cenu, pa je ovo postala i tema na društvenim mrežama iako crna bluza izgleda skroz obično.

Republika

Foto: prntscreen/tvpink

Saška Veselinov o porodici Đoković

Amidžić je potom pitao Đorđa da ispriča čime se bavio i šta je radio pre nego što je ušao u vezu sa Saškom, pa se prisetio perioda kada su ga roditelji poslali da radi preko grane.

Republika

Foto: prntscreen/tvpink

Saška Veselinov i Đorđe Đoković na utakmici Crvene Zvezde

- Imao sam lepo detinjstvo, gledao sam na Kopaonik kao na svoje dvorište jer sam tamo proveo mnogo vremena kao klinac. Roditelji su me poslali sa 100 evra na nekoliko nedelja u Nemačku, međutim, ostao sam duže. Otišao sam u market i sve pare potrošio na slatkiše. Treći dan nisam znao šta ću bez para, a bilo me je sramota da tražim novac od roditelja. E onda sam počeo da nameštam rekete i naplaćujem 10 evra po reketu. Počeo sam tako da zarađujem, kupio sam sef, kaput i vratio se kući sa 600 evra u džepu. Mama se šokirala i svaki put kad mi je ponestalo para, uvek ću radije naći način da zaradim, a ne da tražim od drugih - rekao je Đorđe, pa je dodao da ga, za razliku od njegovih vršnjaka, društvene mreže ne zanimaju previše:

Novak nikad nije tačan, stalno kasni zbog treninga

Đokovićev mlađi brat rekao je da teniseru u porodici svi najviše zameraju to što kasni na porodične sastanke i ručkove zbog poslovnih obaveza.

- Rekao bih to sada u ime cele familije, ali Novaku svi najviše zameramo na tome što kasni. Ne kasni samo na mečeve i treninge, na sve ostalo kasni, a tiče se porodičnih sastanaka i ručkova. Nema izgovor, jednostavno kasni, ali svi smo s vremenom naučili da mu to tolerišemo.

- Sve društvene mreže sam ugasio 2015, tako da nemam naviku da proveravam šta Saška tamo piše. Bavim se drugim stvarima, nemam naviku da se slikam za Instagram i Fejsbuk, zato mi te stvari nisu potrebne. Što se tih stvari tiče, mirna mi je glava.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Đorđe Đoković, brat Novaka Đokovića

Saška me je prvo oduvala, smuvao sam je posle mesec dana

Đorđe je ispričao kako je upoznao Sašku, pa je objasnio da im prvi susret nije bio slavan.
- Bili smo u gradu svi zajedno u kafiću, Sašikino i moje zajedničko društvo. Ona je došla s drugaricom, koja je inače devojka mog druga. Došao sam u kafić i pozdravio se sa svima, rekao sam: "Ćao", a Saška je bila na telefonu i nije me ni pogledala, pa seo sam preko puta. Taj dan sam pitao drugara za nju. Naš prvi susret nije bio slavan. Viđali smo se tako i posle tri nedelje smo razmenili brojeve telefona, a nakon mesec dana smo se videli i smuvali - rekao je Đorđe, a Saška se nadovezala:

- Kad smo izašli iz kafića, Ðole se toliko zagledao u mene da je udario nogom u neki auto. Mislio je da ja to nisam primetila, ali jesam. Kada smo došli na Kalemegdan, bila je glasna muzika i čula se u daljini pesma Zdravka Čolića. Posle se ispostavilo da je Čola stvarno pevao i spremao se za neki koncert koji je imao za mesec dana. Išla je pesma, kada smo dolazili, "Krasiva, dobro došla si u život moj", u tom periodu smo ušli u vezu. To je naša pesma, sve se poklopilo - rekla je Saška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading