Naš pevač dobio BATINE, otac UMLATIO Boga u njemu: Otkriveni ŠOKANTNI detalji potresne životne priče kralja narodne muzike! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.03.2022

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski pevač svakodnevno je dobio batine od svog oca!

Naš pevač dobio BATINE, otac UMLATIO Boga u njemu: Otkriveni ŠOKANTNI detalji potresne životne priče kralja narodne muzike! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevač Ljuba Aličić priznao je da je mnogo novca potrošio, ali da je isto mnogo uložio u porodičnu kuću u Šapcu. On je mnogo novca izdvojio za uređenje doma, a u “Premijeri-Vikend specijal” pre nekoliko meseci pokazao je kako izgleda njegovo gnezdo.

Republika

Foto: printscreen/TvHappy

Ljuba Aličić

 

Od malih nogu je imao problema sa ocem zbog preke naravi, te ga je on često tukao. Pevač je u petom razredu osnovne škole napustio školu i pobegao od kuće. Sa 12 godina je odlučio da se posveti muzici i postane jedan od najboljih pevača, prenosi “Biografija”.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ljuba Aličić biografija

 

Ogromno bogatstvo stekao je na raznim slavljima i privatnim proslavama po Nemačkoj, Austriji i drugim zemljama gde naši ljudi ne žale ni dinara na muzičare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading