SLOBA RADANOVIĆ SE ŽENI: Pevač priznao kada staje na LUDI KAMEN, a evo šta kaže njegova MAJKA!

Autor:

Zabava

23.01.2022

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović gostovao je u jednoj emisiji, pa je tako otkrio planove koje ima sa verenicom Jelenom Đuričanin.

SLOBA RADANOVIĆ SE ŽENI: Pevač priznao kada staje na LUDI KAMEN, a evo šta kaže njegova MAJKA!

Foto: printscreen/TVPink

Sloba Radanović gostovao je u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", a pevač je priznao da ima šanse da stane na ludi kamen ove godine.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Sloba Radanović

Na samom početku Sloba se osvrnuo na situaciju sa pandemijom korona virusa i kako je uticala na njega:

- Fino sam se snašao tokom korone, bitno je da imaš nekoga da podeliš sve ovo. Javnih nastupa ne manjka, radimo dosta, obišli smo gde god smo bili pozvani, ali to ništa nije do nas. Ja na mojim nastupima dajem 200 posto sebe, volim da nastupavam, volim tu energiju koju imam sa publikom, trudim se da svaku emociju dočaram na pravi način i vidim da se to ljudima dopada, valjda radimo nešto kako treba - kaže Sloba, a onda se osvrnuo i na svoju verenicu Jelenu Đuričanin.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Sloba Radanović

- Zdrava, živa, dobro je... Sve je u najboljem redu, da je bolje, ne bi valjalo! Ona se trudila da izbegne medije, nije ona iz obog sveta, ali kad god se pojavimo zajedno, to je neizbeženo i normalno da mi imponuje - rekao je pevač, a potom je i otkrio da li možemo ove godine očekivati da stane na ludi kamen.

- Pa, možemo. Možemo očekivati da to bude ove godine, mislim da je vreme za to, razmišljam o tim stvarima, osnivanju porodice i jedva čekam da se oprobam u tome. Ne znam kako će to sve izgledati, nismo pričali, ali obavestićemo vas sve na vreme. Ima mnogih kolega koje bih voleo da mi zapevaju na svadbi, možda Darko Lazić, Prijovićka, njih volim i privatno da slušam, Jovan Perišić, ma biće svega. Ni mama ne zna ništa konkretno još uvek, ali ona Jelenu mnogo voli, ne sumnjam da će se oduševiti. Da ona nije prava za mene, mislim da bi se to odavno raspalo. Nije mi bitno da li će biti dečak ili devojčica, bitno samo da je živo i zdravo - završava Sloba, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Živojin

23.01.2022 18:58

Najveći lažov na estradi. Notorni lažov. Pročitajte ponovo šta je izjavio. Laže nas i smeje nam se u brk.

Odgovori 11 4
Pamela

23.01.2022 19:18

Jedva cekamo vencanje godine, bravo Slobo.. Jeja je zgodna dama sa stilom

Odgovori 4 11