PREMINULOJ JUTJUBERKI NAGLO SKOČILI PREGLEDI: Kika i mrtva zarađuje, za nedelju dana 5.000 EVRA!

Autor:

Zabava

15.12.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesovanje za Jutjub kanal Kristine Đukić vrtoglavo je poraslo posle njene tragične smrti, pa, samim tim, i zarada.

PREMINULOJ JUTJUBERKI NAGLO SKOČILI PREGLEDI: Kika i mrtva zarađuje, za nedelju dana 5.000 EVRA!

Foto: Instagram.com

Kika Đukić

Influenserka, jutjuberka i gejmerka Kristina Kika Đukić nakon tragične smrti postala je još viralnija na socijalnim platformama, a posebno na Jutjubu, koji je i najisplativiji. Naime, njena zarada za samo nedelju dana procenjuje se na oko 5.000 evra. Kika, koja je sebi oduzela život 8. decembra, uspešno se bavila socijalnim mrežama i od njih je još kao veoma mlada počela da zarađuje za život. Kako je već bila poznata milionima koji su je pratili na Instagramu i Jutjubu, objavljivala je sadržaj koji je bio namenjen tinejdžerima, pa je ona, samim tim, postala prava tinejdž-zvezdica. Zajedno s epitetom zvezdice došao je i način života kakav danas imaju popularne ličnosti u sferi društvenih mreža.

- Kika je u sve to uplovila kao dete. Nije imala na umu pare niti da može da se zaradi. Onda je postala interesantna klincima i sledbenici na društvenim mrežama su počeli vrtoglavo da rastu. Tada je i sama uvidela da od toga može da zaradi za neke sitnice koje njoj, kao klinki, znače. Nastavila je da snima i lepo živi. Došla je do toga da sa 21 godinom živi u iznajmljenom stanu u centru Beograda i da ga sama plaća od svog novca - kaže za Srpski telegraf izvor blizak preminuloj vlogerki i dalje objašnjava:

Foto: Printscreen

Nakon smrti njen profil zapratilo 81.000 ljudi

- Sada kada Kike nema, poseta i interesovanje za njen lik i delo su naglo skočili. Dobila je preko 100.000 novih sapskrajbera na Jutjub kanalu, a na Instagramu nešto približno toj cifri. Poseta njenim klipovima skočila je na svakom najmanje od 200.000 do 500.000 pregleda, a neki broje i preko milion i po. Okvirno, zarada sa Kikinog Jutjub kanala za samo nedelju dana otkako je preminula dosegla je do 5.000 evra. Tragičan kraj života popularne devojke uticao je na to da skoči interesovanje za njen sadržaj na Jutjubu, a tendencija rasta pregleda mogla bi da se nastavi i u narednom periodu jer interesovanje ne jenjava. Mladi besomučno vrte njene video-snimke na kojima ide ludačka reklama.

Inače, Kika Đukić najviše novca zarađivala je od strimovanja igrica na popularnom Twitchu, a to je popularna platforma za uživo strimovanje koja je postala izbor svih ljudi širom sveta koji su ljubitelji video-igrica. Zarada na Twitchu privukla je Kiku, kao gejmerku, jer se tu pružala mogućnost da, kao ljubitelj igrica, zaradi lepe pare.

Ona je na toj platformi zarađivala novac od donacija, kao i od svih onih koji su pratili njen sadržaj. Nažalost, sada kada je više nema, isključuje se mogućnost zarade na Twitchu jer ona više neće strimovati.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading