DARKU LAZIĆU SE NE PIŠE DOBRO: Marina Gagić najavila OSVETU pevaču, ni ne sluti šta ga čeka u životu, ovo će ga UNIŠTITI! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Gagić je na svom Instagram profilu podelila fotografiju, zbog koje su mnogi pomislili da se Darku Laziću ne piše dobro.

 

Pevač Darko Lazić već uveliko uživa sa svojom novom devojkom Barbarom Bobak, a kako se šuška njih dvoje će verovatno i stati na ludi kamen. Međutim, Darku mir remeti njegova bivša verenica i majka njegovog naslednika Alekseja, Marina Gagić, koja vrlo često bez ikakve potrebe zna da isprovocira pevača.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, E/Stock/Č. Vukojičić, Instagram/barbara.bobak

Marina Gagić najavila osvetu Darku Laziću

 

Ona je preko njega i postala poznata, kao supruga Darka Lazića, a potom je osnovala i svoj Instagram profil, na kom je počela da zarađuje reklamiranjem raznih stranica. Međutim, ona je sada uradila jedan potez kom se niko nije nadao. 

Pre nekoliko nedelja izašla je vest u medijima da Marina priprema ozbiljnu osvetu za Darka, a po svemu sudeći izgleda da će do toga i doći, samo kada se pevač bude najmanje nadao. Naime, na Instagram profilu Marina je podelila fotografiju sa vrlo zanimljivim tekstom u kom se spominje osveta plus vraćanje ,,milo za drago, zub za zub". 

Republika

Foto: instagram.com

Marina Gagić se obratila Darku Laziću

 

- I kada dobiješ prilikum, a dobićeš, da vratiš milo za drago onima koji su te povredili, mada imaš svako pravo, da se osvetiš, da im vratiš isto, ma triput gore, zastani i seti se: ,,Ti nisi takva, ti nisi kao oni, tebe i tuđa bol boli". Znaš i sama. Mada će ti osveta u prvi mah doneti olakšanje, na kraju ćeš ti biti ta koja će o sebi loše misliti. Jer si ti takva. Tvoje srce je toliko veliko da saoseća sa onim koji su te povredili, čak i onda kada im karma vrati za to što su ti uradili. Izaberi ljubav. Prema sebi. Na sebe ćeš se ponositi. Samo se odalji od onih koji su ti loše naneli. Duboko udahni, lagano izdahni i... Pusti. Izaberi ljubav, jer to je ono što si ti. I to je ono što zaslužuješ. Sopstveni mir - podelila je Marina na svom Instagram profilu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading