(FOTO) BATALILA ŠKOLU I PEVALA U KAFANI: Ova pevačica danas je jedna od najpopularnijih na estradi, a nekada je živela u STRAŠNOJ NEMAŠTINI!

Autor:

Zabava

31.07.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znate li ko je?

Foto: printscreen

Njeni počeci nisu ili laki!

Popularna pevačica Svetlana Aleksić, poznatija kao Seka Aleksić danas je jedna od najtraženijih pevačica na estradi.

Međurim, malo ko zna odakle je Seka krenula svoj put uspeha. Naime, zbog loše materijalne situacije, pevačica je odustala od srednje škole da bi počela da zarađuje od pevanja u kafanama 1996. godine. 

Republika

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Njeni počeci nisu ili laki!

 

Sa 19 godina se preselila u Švajcarsku gde je nastupala u diskotekama i klubovima, a 2002. se vratila u Bijeljinu i učestvovala je na festivalu narodne muzike Moravski biser u Ćupriji. Izvela je numeru „Idealno tvoja“ koja joj je donela prvu nagradu. Ubrzo je za Grand produkciju snimila istoimeni album na kome su se istakle pesme: „Da sam muško“ i „U kafani punoj dima“.

Nakon toga počela je da sarađuje sa Marinom Tucaković, ali i sa Brajom i Stevicom Simeunovićem, koji su uradili album „Balkan”, a najpopularnija pesma sa tog CD-a je bila „Crno i zlatno“ koja se smatra Sekinom ličnom kartom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading