Hrvatica udarila na našeg jutjubera! Paula bila u vezi s Prasetom, pa tvrdi : Terao me je da imamo seks

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

25.12.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka mi je rekao da mu nije normalno da neko dođe kod njega u deset sati uveče, a da s njim nema seks. Čak me je zbog toga ponižavao i vređao, rekla je Hublinova.

RepublikaFoto: instagram.com/baka prase
Paula i Baka Prase

Paula Hublin priznala je da se ljubila s jutjuberom Bogdanom Ilićem alijas Baka Prase, a nakon toga je iznela šokantne detalje o njemu.

Naime, hrvatica je rekla kako ju je Baka vređao i maltretirao, te da je sve činio da bi spavao s njom. Toma Panić izneo je još škakljivih detalja o Pauli i Prasetu, te je pred svima izvređao bivšu ljubavnicu.

- Paula je ispred mene kad god sednem negde. Ta devojka je došla zbog ku*ca Bake Praseta, ona je jedna mala dronfuljica. Od mene dosta - rekao je Toma, a Hublinova se nadovezala i otkrila kako se provela u jutjuberovom stanu.

Paula: Bila sam kod njega u stanu, ali smo se samo ljubili

- Da razjasnim ovu priču. Baka je komentarisao spot u kom sam bila, pa mi se javio. Ja sam došla u Beograd s tri prijateljice, pa smo se čuli, došao je po mene i otišli smo kod njega, ali seks nismo imali, samo smo se poljubili. Stavila sam mu do znanja da ne želim da imam odnose s njim, a on mi je rekao da mu to nije normalno, da neko dođe kod njega u deset sati uveče, a da s njim nema seks. Bukvalno me je terao na to. Čak je dao sebi za pravo da me zbog toga ponižava, vređa i maltretira - ispričala je Paula.

Ovim povodom pozvali smo Bogdana Ilića, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Inače, Paula nije jedina devojka koja je iznela u javnost da se Baka Prase ne ponaša pristojno prema ženama. Pre nekoliko meseci jutjuber se našao na meti komentara nakon što je devojka na Tik-toku iznela tvrdnje da on koristi svoj uticaj da bi spopadao i ucenjivao maloletne devojke za seksualne usluge. Baka se nakon toga branio rečima da nije znao da je devojka maloletna, da je prevaren, zatim ostao bez sponzora, snimio pesmu "Lična", koju su nekoliko puta prijavljivali na Jutjubu, snimio poslednji video, obrisao sve fotke s Instagram i na jedno vreme nestao.

 

Foto: instagram.com/baka prase

Prase ima zdravstvene probleme

Bogdan Ilić podelio je fotografiju iz ambulante na kojoj se vidi da prima infuziju. On za sada nije želeo da otkriva o kakvom je tačno zdravstvenom problemu reč, ali je najavio da će stvari koje je ranije najavio, kao i pesma koju je trebalo da objavi, ipak kasniti.

- Mislim da će pesma kasniti - poručio je jutjuber uz fotografiju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krsta

25.12.2020 13:06

Ljubila prase? Fuuuj!