Viktorija pomirila Sonju i Lukasa!

Autor:

Zabava

27.08.2017

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vuksanović zvani Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović odlučili su da ostave sve nesuglasice i međusobne sukobe po strani kako bi zajedno proslavili šesti rođendan ćerke Viktorije. Ponosni roditelji priredili su nezaboravno slavlje u jednoj prestoničkoj igraonici, a rođendan su upriličili brojni prijatelji i familija.

 

Foto: instagram.com/sonjavu
Nekada su bili srećna porodica

Kako saznajemo, na slavlju su se ponašali veoma prisno, pa je prisutnima delovalo kao da su se pomirili.

Naime, slavljenica je oko 12 časova prva stigla u igraonicu sa mamom Sonjom, koja je ubrzo sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila utiske i objavila video na kom se vidi kako je dekorisan enterijer shodno Viktorijinim željama. Za Lukasovu i Sonjinu princezu svi detalji su bili roze boje, a osim više vrsta kolača najrazličitijeg dekora, Viktorijina rođendanska torta ukrašena je njenim omiljenim junakinjama iz crtaća "Frozen". Lukas je stigao dva sata kasnije i odmah pohrlio svojoj mezimici u zagrljaj, a nekoliko minuta kasnije stigla je i Sonjina ćerka iz prvog braka Sofija Šašić, te je cela porodica bila na okupu da dočeka zvanice. Goca Šaulić i Dajana Paunović među prvima su stigle na proslavu, a potom i brojni prijatelji. 

RepublikaFoto: e-stock/ S. Filipović
Lukas i Viktorija

- Lukas i Sonja su normalno pričali, štaviše, smejali se i bili toliko opušteni da je izgledalo kao da je među njima sve u najboljem redu. Lukas je zbijao šale sa gostima, a Sonja se sve vreme smeškala njegovim dobrim forama - kaže naš izvor sa lica mesta.

Foto: e-stock/ S. Filipović
Sonja Vuksanović

Nakon druženja sa gostima i igranja sa drugarima, Viktorija je oduvala svećice, a za tu priliku Sonja joj je pripremila novu kreaciju, te se slavljenica presvukla u drugu haljinicu. Na vrhu velikog dvorca u obliku kog je bila Viktorijina rođendanska torta bilo je i puno prskalica, koje su bile zanimljive njenim vršnjacima.

Foto: e-stock/ S. Filipović
Lukas je poneo sve balone

Po završetku slavlja, Aca i Sonja su zajedno izašli sa Viktorijom iz igraonice, a Lukas je svojoj princezi poneo mnoštvo roze balona i spakovao ih u kola. Lukas i Viktorija su otišli zajedno, a Sonja je otišla svojim automobilom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading