RHMZ NAJAVLJUJE EKSTREMNE TEMPERATURE ZA NAREDNE DANE! Da li ste spremni?

Autor:

Vesti

20.01.2024

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenska prognoza za Srbiju

RHMZ NAJAVLJUJE EKSTREMNE TEMPERATURE ZA NAREDNE DANE! Da li ste spremni?

Foto: Tanjug


Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavio je da će večeras na severu Srbije biti vedro, u ostalim krajevima pretežno oblačno, a slab sneg očekuje se još samo na jugu zemlje. U toku noći suvo uz delimično razvedravanje - stoji u RHMZ najavi.

Sutra: Hladno jutro sa umerenim mrazem

Sutra (21.01.) ujutro očekuje se hladno vreme sa slabim i umerenim mrazem. Na jugozapadu, jugu i istoku Srbije ponegde se očekuje magla ili niska oblačnost. U toku dana biće pretežno sunčano, ali prohladno. Jutarnja temperatura kretaće se od -7 do -3 °C, dok će najviša dnevna temperatura biti od 0 do 6 °C.

Nedelja i ponedeljak: Minimalne temperature ispod -5 °S

Meteorolozi su najavili da će jutarnji mraz na severu i zapadu Srbije biti najizraženiji u nedelju i ponedeljak (21. i 22. januara), kada se očekuju minimalne temperature ispod -5 °S. Na jugu i istoku zemlje mraz će biti najjači u ponedeljak i utorak (22. i 23. januara), kada su prognozirane minimalne temperature od -10 do -5 °S, lokalno i niže.

Početak sledeće sedmice: Temperatura u porastu

Dnevna temperatura početkom naredne sedmice će biti u porastu. Usled topljenja snega u toku dana i zaleđivanja mokrih površina u noćnim satima, očekuje se i poledica.


BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading