SRPSKA LISTA: SRBI NA KOSOVU SU UJEDINJENI U PODRŠCI VUČIĆU

Autor: Tanjug

Vesti

20.08.2018

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski narod i Srpska lista na Kosovu i Metohiji ujedinjeni su u podršci predsedniku Aleksandru Vučiću da se izbori za najbolje rešenje kosmetskog problema.

RepublikaFoto: twitter.com/Insajder_net

Iz Srpske liste je saopšteno da će predstojeća poseta predsednika Vučića biti prilika da narod najdirektnije čuje od onog u koga najviše veruje za šta će se zalagati i na koje sve načine Srbija može da u budućnosti olakša egzistenciju našeg naroda.

- Najava posete aktivirala je istrošene političke ličnosti poput Rade Trajković, koja ponovo pokušava da zaradi neki evro napadajući sopstvenu državu, ako je Srbija i dalje njena država. Jedan od najboljih primera zašto predsednik treba da istraje u ovom procesu jeste to što su protiv njega i Rada Trajković, i Nataša Kandić, i Sonja Biserko, i ostali poznati srbomrsci, i oni koje Albanci odlikuju u Prištini - navodi se u saopštenju SL.

Sećaju se Srbi iz Gračanice, navodi se, proneverene humanitarne pomoći i terorisanja radnika zdravstvenog centra u toku izborne kampanje kada je Rada Trajković pokušavala da glumi liderku.


- I to sećanje im je dovoljno da jasno kažu, Rado uživaj u luskuzu koji si stekle na muci srpskog naroda, ne deli nam lekcije šta da radimo - poručili su iz SL.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Slađa

20.08.2018 17:38

Odavno je jasno k'o dan našim ljudima na KiM da se Vučić bori za njih i njihove interese za razliku od njegovih prethodnika i zato ga i podržavaju !

Nena

20.08.2018 17:54

Kada se oni koji znaju situaciju ujedinjuju i daju podrsku sta mi negativno mozemo da kazemo.

tanja

20.08.2018 17:55

Samo budite složni

mili

20.08.2018 17:55

Vučić je pokazao da se bori za njih