SPREMA SE NOVA "OLUJA" I TO NA KOSOVU: Ova odluka Britanije krije opasan plan ekstremista!

Autor: Republika

Vesti

03.08.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skidanje pitanja Kosova sa dnevnog reda Saveta bezbednosti UN znači da se Srbima sprema teško zlo. Takođe, KFOR navodi da je svih 4.000 njihovih vojnika spremno da spreči eventualne nerede, čime su priznali da su spremni za zlo nad Srbima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kfor

Britanci svojom odlukom da pitanje Kosova skinu sa dnevnog reda Saveta bezbednosti UN spremaju novu "Oluju" u južnoj srpskoj pokrajini!

Ovakva odluka, tvrde upućeni, predstavlja nezabeležen diplomatski presedan u poslednjih deset godina, koji ukazuje na to da se Srbima na Kosovu sprema veliko zlo. Prema njihovim rečima, Albanci mogu da iskoriste novonastali "vakuum" čak i za napad na Srbe na severu pokrajine, jer to neće biti tema na sednicama Saveta bezbednosti UN?! Da se nešto zaista kuva, priznaju i komandanti KFOR, koji tvrde da je svih 4.000 vojnika spremno da spreči eventualne nerede!

Odlično obavešteni diplomatski izvori kažu za informer.rs da se iza britanske odluke krije opasan plan ekstremista.

- Ne bi iznenadilo ukoliko bi kosovski Albanci pokušali da iskoriste ovu situaciju za nekakav upad na sever Kosova. Računaju na to da bi čak i takav, nesumnjivo opasan, događaj došao na dnevni red Saveta bezbednosti sa velikim zakašnjenjem, pa bi Srbiji bio smanjen prostor za reakciju. Tako bi Albanci zaokružili lažnu državu - objašnjava Informerov izvor, zapadni diplomata koji je zbog "osetljivosti" pitanja insistirao na anonimnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Milana

03.08.2018 14:11

OpasnaV.B igra igru protiv Srbije ali ne daju se nasi prestavnici

Aca

03.08.2018 14:30

Dok Srbija pruza ruku saradnje Albanija zeli da ratuje

Anita

03.08.2018 14:32

Dok Srbija pruza ruku saradnje Albanija zeli da ratuje

milena

03.08.2018 15:30

Razgovori se moraju nastaviti, ne sme se ova tema skinuti sa dnevnog reda.