(FOTO) MONSTRUMI LIKUJU: Nasilnici sa pretučenim Đurićem OPALILI SELFI!

Autor:

Vesti

27.03.2018

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici zloglasne albanske specijalne jedinice ROSU, nadaleko poznate po bezumnoj represiji koju koriste u svim svojim akcijama, pred upad u Mitrovački dvor i hapšenje šefa Kancelarije za KiM Marka Đurića, napravili su šokantne fotografije koje svedoče da je reč o likovanju nasilja i akciji koja je dugo i brižljivo planirana, a za koju se samo čekao pravi trenutak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Presrećni što muče Srbe

Naoružani do zuba - pod punom opremom, s maskama na licu i dugim cevima, zveri ROSU su se pred polazak i u toku "akcije" snimale kako se smeju, mašu i pevaju u oklopnom transporteru.

 

 

ROSU su goloruke Srbe tukli dugim cevima, kundacima i cokulama, a uglavnom je reč o kontuzionim povredama ekstremiteta, grudnog koša, abdomena i glave.

 

 

ROSU su svoj nasilnički pir okončali hapšenjem i mučenjem Marka Đurića nad kojim su se doslovno iživljavali - smejali se, zabavljali i likovali dok su ga pretučenog transportovali bornim kolima. To su zabeležili fotoreporteri, ali i ROSU se nisu ustručavale da to šeruju po društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Beogradjanin979

27.03.2018 09:14

Sramno ponasanje! Nailnici!

Beogradjanin979

27.03.2018 09:15

Za ovaj brutalan zlocin treba neko da odgovara!

Aleksa

27.03.2018 12:09

@Beogradjanin979 - Ako ne budu odgovarali pred pravosudnim organima, sudnji dan ih ceka, a od njega ne mogu amerikanci da ih zastite!

Beogradjanin979

27.03.2018 09:16

Pristina treba da odgovara za ovaj brutalan napad!