"MAJKO, NE PLAČI! NEKA PLAČU RODITELJI ONIH KOJI SU IH UBILI": Potresne reči sveštenika na grobu vojnika stradalog na KiM (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.09.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihove majke treba da plaču jer su rodile ubice, a majke naših junaka ne treba da plaču, nego da budu ponosne jer su rodile junake - govorio je grleći ženu na sinovljevom grobu.

"MAJKO, NE PLAČI! NEKA PLAČU RODITELJI ONIH KOJI SU IH UBILI": Potresne reči sveštenika na grobu vojnika stradalog na KiM (VIDEO)

Foto: Printscreen/www.youtube.com/in4snet

Govor na pomenu kosovskim junacima, Marku Avramoviću i Draganu Bjelanoviću, koji su stradali 1999. godine tokom ratnih operacija na Kosovu i Metohiji i na jugu Srbije, tera suze na oči svakom ko ga je čuo, a tople reči sveštenika prenose se i dele putem društvenih mreža.

Držeći opelo te 2014. godine, sveštenik Miajlo Backović grli uplakanu majku jednog od nastradalih mladića i pokušava da je uteši u bolu koji ne nemoguće pobediti.

 

 

- Nemojte Vi da plačete, zato što treba da plaču majke onih koji su ubili i onih koji i dan danas ubijaju. Njihove majke treba da plaču jer su rodile ubice, a majke naših junaka ne treba da plaču, nego da budu ponosne jer su rodile junake - govorio je grleći je na sinovljevom grobu.

Na parastosu žrtvama NATO bombardovanja, na tivatskom groblju Brdišta osveštani su grobovi Tivćanina Marka Avramovića, pripadnika 63. padobranske brigade VJ i Dragana Bjelanovića policajca iz Peći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading