DIREKTOR, A KO TAJKUN ŽIVI! Ogorčenje u Upravi za zaštitu bilja! (FOTO)

Autor: LJUBINKA MIJUŠKOVIĆ

Vesti

18.04.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojši Milosavljeviću bi na luksuznom životnom stilu pozavideli i mnogi milioneri

DIREKTOR, A KO TAJKUN ŽIVI! Ogorčenje u Upravi za zaštitu bilja! (FOTO)

Foto: Tanjug/Rade Prelić, E-Stock_aleksandar_baclija

Možda je direktor Uprave za zaštitu bilja Ministarstva poljoprivrede Nebojša Milosavljević na papiru samo državni službenik, ali u realnom životu ima lajfstajl pravog tajkuna! Kako saznaje Republika, Milosavljevićev život odiše luksuzom, kakav ne može da isprati njegova plata, a u okviru kog su i česta putovanja na egzotične destinacije, čije se cene kreću po nekoliko hiljada evra.

KRSTARENJE

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora iz ove državne institucije, Milosavljević često putuje po svetu s bliskom prijateljicom doktorkom (ime i prezime poznato redakciji, kao i institucija u kojoj radi).

- Njih dvoje gledaju da svaki slobodan trenutak provedu zajedno, po mogućstvu u inostranstvu, putujući po egzotičnim destinacijama. Tako su bili na jednom krstarenju Mediteranom. Reč je o putovanju koje ne može baš da se isfinansira od regularne plate ako uzmemo u obzir da treba i da preživite ostatak meseca i platite dažbine - kaže naš izvor iz Uprave za bilje i dodaje:

Foto: Tanjug/Rade Prelić, E-Stock_aleksandar_baclija

Nebojša Milosavljević na krstarenju sa bliskom prijateljicom

 

Uporno ćuti na naša pitanja

Republika je u dva navrata poslala pitanja Nebojši Milosavljeviću na službeni mejl Uprave za zaštitu bilja, uključujući i ona o putovanju s bliskom prijateljicom po svetu, te cenama tih aranžmana, ali su odgovori izostali.

Prvi mejl smo mu poslali 29. marta, ali nije bilo odgovora, kao ni 16. aprila, kad smo ga ponovo zamolili za odgovor.

- Milosavljević je više okrenut bliskoj prijateljici i organizovanju vremena koje želi da provede s njom, nego poslu. Sve je na drugima, na ljudima koji su njemu podređeni. Ponaša se kao da je on privatnik, da je Uprava za zaštitu bilja njegova firma, a da smo mi njegovi zaposleni, a ne da radimo za državu.

Vučićeva kritika bahatih

O bahatim direktorima koji koriste državnu fotelju za lično bogaćenje u više navrata govorio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, najavljujući beskompromisan obračun s takvim kadrovima. On je istakao da postoje funkcioneri i imenovana lica kojima je važnije da imaju službeni auto i vozača, nego šta mogu da urade za svoju zemlju, te da će takvi biti zamenjeni.

Foto: Tanjug/Rade Prelić, E-Stock_aleksandar_baclija

Nebojša Milosavljević živi luksuzan život

ODAKLE PARE

Međutim, dodaje, nisu samo ekskluzivna putovanja ta po kojima ovaj direktor odskače od kolega.

- Prosto, vidi se i po garderobi i svemu drugom da čovek ima ozbiljan novac. E, sad, odakle mu to, ako svi znamo za koliku platu radi, ne znam, mogu samo da nagađam. A i vi. I ovo nisam samo primetio ja, cela Uprava za zaštitu bilja priča o našem državnom tajkunu, kako ga neki iza leđa zovu - dodaje izvor našeg portala.

Foto: E-Stock_aleksandar_baclija

Nebojša Milosavljević na luks putovanjima

I sve to od plate od 206.000

Milosavljević, prema podacima sa sajta Agencije za sprečavanje korupcije, ima platu od 206.000 dinara (1.745 evra, i to od 10. februara 2022), kao i dvosoban stan, kuću, šumu, voćnjak, garažu i štedne uloge u bankama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Petar Popovic

18.04.2024 18:01

Privesti ga na informativni razgovor od vise dana u podrumske prostorije MUP-a u bulevaru Despota Stefana, da celiju u 48 sati deli sa po 3 siledzije.