VUČIĆ OSUDIO NAPAD NA NOVINARE U PANČEVU: ''Ako je to istina, oni koji su to uradili će biti procesuirani!''

Autor:

Vesti

16.04.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Mostaru na otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede.

VUČIĆ OSUDIO NAPAD NA NOVINARE U PANČEVU: ''Ako je to istina, oni koji su to uradili će biti procesuirani!''

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Predsednik Vučić je u razgovoru sa novinarima istakao da je imao kratak razgovor sa premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem.

- On mi je ukazao na jednu stvar. Neću da govorim o našim primedbama prema drugima, kojih naravno ima mnogo, koliko hoćete. Govoriću o onome što su primedbe na naš račun. Gledaćemo da ono što je normalno, racionalno, razumno, da ispravljamo i popravljamo u svakom trenutku. Ja nisam dobio takvu vest. Ako je istina da su napadnuti neki hrvatski novinari u Pančevu, najpre ne samo da to osuđujem, već će naši nadležni organi uraditi sve da procesuiraju one koji su tako nešto učinili. To je nedopustivo, nedozvoljivo. Tako nešto nigde kod nas ne sme da se događa, nigde u regionu - rekao je Vučić.

On je izrazio i želju da se u budućnosti još bolje sarađuje sa kompanijama iz BiH i Hrvatske.

- Nadam se da ćemo imati više iskrenosti svi, jedni prema drugima. Verujem da zajednički možemo da živimo i napredujemo brže. Hoću da se zahvalim i svima koji su ovde bili domaćini, i Hrvatima i Bošnjacima i Srbima. Pozivam sve kompanije iz Srbije da sarađuju sa kompanijama iz BiH, iz Hrvatske. Želimo da naša saradnja bude na još višem nivou nego što je danas. Hvala još jednom svima - rekao je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO