"PRETNJE SMRĆU PREDSEDNIKU VUČIĆU SU POSLEDNJI ČIN MRŽNJE I NEMOĆI OPOZICIJE UJEDINJENE PROTIV DRŽAVE"! Oglasio se Branislav Malović!

Autor:

Vesti

26.03.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski političari zgroženi su pretnjama

"PRETNJE SMRĆU PREDSEDNIKU VUČIĆU SU POSLEDNJI ČIN MRŽNJE I NEMOĆI OPOZICIJE UJEDINJENE PROTIV DRŽAVE"! Oglasio se Branislav Malović!

Foto: Privatna arhiva

Jezive pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u vidu umrlica koje su oblepljene u Mladenovcu, zgrozile su srpsku političku javnost.

Tim povodom oglasio se i član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Malović koji je oštro osudio napade.

- Najnovija pretnja smrću Aleksandru Vučiću u vidu umrlice koja se štampa i deli predstavlja poslednji čin mržnje i nemoći srpske opozicije ujedinjene protiv sopstvene države.

Oni koji su na najgori način iskoristili tragediju koja se desila i pod velom borbe protiv nasilja pokušali ponovo sebe na silu da dovedu na vlast, očigledno sada počinju da pucaju po svim šavovima i svoj bes što ne uspevaju da se dočepaju ponovo državne kase i da je pljačkaju više uopšte ne mogu da kontrolišu.

Ovakve pretnje po život predsednika ne smeju da se tolerišu i zato pozivam nadležne organe da što pre reaguju u skladu sa zakonom, a građane pozivam da im ponovo svima 2. juna pokažu šta misle o njihovoj morbidnoj i poremećenoj politici i jasnim pozivima na nasilje! Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić - istakao je Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Podsećamo, predsednica Narodne Skupštine Srbije Ana Brnabić, takođe se oglasila ovim povodom.

- Ozbiljno bolesne i duboko poremećene osobe koje ovo rade i misle da je to politika, dobiće odgovor naroda na izborima u Beogradu, 2. juna. Nadležni organi da rade svoj posao u skladu sa zakonom, jer ovo niti je šala, niti je zabavno, već je za svaku iole normalnu osobu duboko uznemirujuće i predstavlja jasnu i nedvosmislenu pretnju po život Aleksandra Vučića. Ovo, i baš ništa drugo, je rezultat politike Đilasove "Srbije protiv nasilja" i mi ćemo se protiv ovoga boriti svakog minuta, svakog sata, svakog dana, zauvek. Uvek uz Vučića i njegovu porodicu - dodaje.

BONSU VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading