SKROMNI NESTOR BI SAMO DVE KUĆE NA DEDINJU I DVE MLADE ŠVALERKE! Njega od viška glava ne boli, daj svega! Ne prestaje da šokira javnost izjavama (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost zgranuta Nestorovim izjavama!

SKROMNI NESTOR BI SAMO DVE KUĆE NA DEDINJU I DVE MLADE ŠVALERKE! Njega od viška glava ne boli, daj svega! Ne prestaje da šokira javnost izjavama (VIDEO)

Foto: Facebook

- Lako je u životu pobediti, lako je biti prvi, ali treba ostati svoj u tom trenutku. To je lekcija koju sam ja davno naučio kroz medicinu, kroz sport - naveo je Branimir Nestorović u jednom od svojih gostovanja u emisijama, a ovoga puta tema je bila uspeh njegove političke kampanje, kao i motiv šajkače koja je postala obeležje njihovog pokreta ''Pravi mi''. 

Voditeljka je postavila pitanje Nestoroviću da li je, možda, očekivao više glasova.

- Nije bilo realno. Mi smo napravili nešto što niko nikad u istoriji nije napravio. Za mesec i po dana bez strukture, bez novca, bez ičega. Praktično, preko interneta, jedan veliki deo novca smo mi sami dali iz svog džepa. Valjda ćemo da refundiramo to (smeh). Sad smo pravdali troškove sa 25.000 evra. Ja mislim da niko nikad u Srbiji nije izašao na izbore sa tako malo para, bez igde ičega i mislim da su ljudi prepoznali tu iskrenost - rekao je Nestorović.

 

 

Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti je bila sledeća njegova izjava:

- Ja imam sedamdeset godina, što se mene lično tiče, meni stvarno više ništa ne treba. Možda jedno dve kuće na Dedinju, dve mlade švalerke - bio je iskren i ovoga puta poznati lekar, Branimir Nestorović. 

Odmah nakon ove izjave, na koju ni publika, a ni voditeljka nisu ostali imuni, te mu je ceo studio aplaudirao, naveo je da se, naravno, našalio, ali da je suštinska ideja nejgove kampanje bila tradicija i da je upravo zato i izabran logo šajkače.

- Zato smo izabrali šajkaču, jer kako kaže i Momo Kapor: ''Šajkača je nešto više od kape, ona se skida samo pred Bogom. To je naša tradicija i vidim da je eksplodirala šajkača na mrežama, što mi je posebno drago - zaključio je on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
Neko

10.03.2024 23:50

Na zalost, vecina Srbije ne razume kada se Nestorovic sali, na koji nacin on to radi i iz kog razloga. Covek je prosto inteligentniji od vecine. Ovi sto ne razumeju, nisu oni krivi sto su se takvi rodili...

Odgovori 48 14
Crnogorka

13.03.2024 12:38

@Neko - Ama u biti je jedan nekulturan i nevaspitan cirkuzant,a nama koji imamo mozga je jasno za koga radi i ko mu je "dao" glasove.