VUČIĆ OTKRIVA TAJNU OPOZICIJE: Hoće da nam ukinu državu Srbiju, da li ćemo im dozvoliti?

Autor:

Vesti

03.03.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se okupljenima u prepunoj Hali "Šumice" sa jasnom porukom - "narod hoće one koji će da se bore za Beograd".

VUČIĆ OTKRIVA TAJNU OPOZICIJE: Hoće da nam ukinu državu Srbiju, da li ćemo im dozvoliti?

Foto: ST/Vladimir Lukić

Podigao je svoj glas protiv onih koji, kako je istakao, već deceniju mrze Srbiju i pozvao političare da se ne beže od argumentovane diskusije.

Protivnici kao "krezubi drugosrbijanci"

Vučić je istakao da je važno prepoznati šta protivnici Srbije govore o zemlji, ističući da "oni se vode:

'Mi ćemo one koji nas predvode da sakrijemo, da se ne vidi da nam je Đilas vođa, a vi vaše ne smete da postavite'". Upitao je prisutne da li su ikada čuli da je bilo šta lepo rečeno o Srbiji od strane njihovih protivnika, dodajući da se "sve vreme govori nemojte za njih, oni su krezubi drugosrbijanci".


Poziv na pristojnost i požrtvovanost

U svom obraćanju, Vučić je apelovao na političare da izbegavaju sukobe, te istakao da energija pristojnosti mora da bude jača od mržnje koju protivnici Srbije šire na svakom koraku. Takođe je naglasio da "mi njih nikada nećemo da progonimo niti da činimo išta protiv njih", te je pozvao prisutne da pokažu maksimalnu energiju i požrtvovanost.

Reakcija na provokacije

Predsednik Srbije je istakao da protivnici postaju "geniji" čim izgovore nešto protiv njega, ali je naglasio da "mi njih nećemo da vređamo", te je apelovao na izbegavanje bilo kakvog sukoba. Vučić je istakao da je "mnogo veća igra" u pitanju, te da energiju i požrtvovanost nikad ne smeju da budu oduzeti.

Obraćanje predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, nakon sednice Gradskog odbora Srpske napredne stranke, bilo je puno apela za požrtvovanost, pristojnost i borbu za Beograd. Vučić je jasno istakao svoj stav prema političkim protivnicima, apelujući na izbegavanje sukoba i fokusiranje na energiju koja će doprineti napretku države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (50)

Loading
Danka

03.03.2024 18:39

Никада им то народ неће дозволити!

Ćirićeva

03.03.2024 18:40

Nećemo dozvoliti opoziciji da nam zaustave razvoj naše zemlje

Jana

03.03.2024 18:40

Samo složni možemo mnogo. Zato narod i ukazuje poštovanje sns jer zajedno možemo mnogo.

Ćirićeva

03.03.2024 18:41

Moramo da stanemo na put opoziciji.