VRAĆENI KANALI ''ARENE'' NA KOSOVU I METOHIJI! Lučić zadovoljan: Ohrabrujuća vest, nadamo se smanjenju pritiska na našu kompaniju!

Autor:

Vesti

06.02.2024

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Lučić zadovoljan odlukom da građani na Kosovu i Metohiji ponovo mogu da gledaju sportske kanale ''Arene''.

VRAĆENI KANALI ''ARENE'' NA KOSOVU I METOHIJI! Lučić zadovoljan: Ohrabrujuća vest, nadamo se smanjenju pritiska na našu kompaniju!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vladimir Lučić

Generalni direktor "Telekoma Srbija" Vladimir Lučić izrazio je zadovoljstvo što će građani na Kosovu ponovo moći da gledaju sportske kanale "Arene", te je istakao da je to ohrabrujuća vest i da se nada da će se smanjiti pritisak na ovu kompaniju.

- Drago mi je što će svi 'Arenini' kanali opet biti dostupni kablovskim operatorima na Kosovu i Metohiji. Ovo je pozitivna  i ohrabrujuća vest - rekao je Lučić za Kosovo onlajn i rekao da se nada da će doći do smanjenja pritiska na kompaniju do daljnjeg.

- I da će doći do pozitivnog ishoda svih naših zahteva koje smo izneli pred međunarodnu zajednicu - naveo je Lućić.

Podsetimo, na današnjoj sednici, nezavinsa komisija za medije na Kosovu (NKM) poništila je odluku koja je doneta 3. oktobra prošle godine, a kojom je bilo obustavljeno emitovanje sportskih kanala ''Arene''.

Kako se tada navodilo, komisija je obustavila sportske kanale ''Arene'' zato što su se navodno na njima  "pojavljivale poruke i pozivi podrške teroristima 24. septembra u Banjskoj".

Zahtev za vraćanje kanala "Arene", podnela je kompanija "Artmoušn".

Podsetimo, Vladimir Lučić je krajem januara bio u poseti Prištini, gde je od ambasadora SAD i EU zatražio podršku u borbi protiv pritisaka vlade Aljbina Kurtija na MTS, ćerku-firmu Telekoma na Kosovu i Metohiji, koja tamo posluje u skladu sa Briselskim sporazumom i lokalnim propisima, zapošljava oko 250 ljudi i čije usluge koristi više od 30.000 pretežno srpskih domaćinstava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading