"KAD ŽENA STANE, STALA JE CELA PORODICA"! Predsednik objavio novi predizborni spot! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.12.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, po kome nosi ime izborna lista SNS "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", podelio je novi predizborni spot.

"KAD ŽENA STANE, STALA JE CELA PORODICA"! Predsednik objavio novi predizborni spot! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/avucic/Ministarstvo zdravlja, TV Pink/printscreen

Kada žena stane, stala je cela porodica. Zato Srbija ne sme da stane, jer ljudi su naša najveća snaga - poručio je predsednik Aleksandar Vučić u novom predizbornom spotu.

 

 

Spot jasno aludira na ispunjena obećanja da i mala mesta u Srbiji dobiju mamografe, te da sve žene dobiju mogućnost kontrole i lečenja.

Pozivam vas da izađemo na izbore, da kažemo da mi brinemo o Srbiji, da zato donosimo mamografe i magnete, da hoćemo da imamo zdrave ljude, zdrave žene, majke, sestre, da hoćemo da imamo zdravu decu, hoćemo da nam deca imaju posao i hoćemo da se borimo za to. I nećemo vama samo zato što ste bahati, samo zato što ste katančili naše fabrike i samo zato što pretite, nećemo da vam se sklanjamo, nećemo da bežimo jer mi drugu otadžbinu nemamo i borićemo se za svoju Srbiju. Borićemo se i izborićemo se i pobedićemo ih 17. decembra. Do pobede, za Srbiju našu - Srbija ne sme da stane! Do pobede - živela Srbija - poručio je Vučić na predizbornom skupu u SMederevu.

Mamografi su dodeljeni ili će biti dodeljeni bolnicama i domovima zdravlja u Leskovcu, Kuršumliji, Vladičinom Hanu, Vlasotincu, Babušnici, Pirotu, Soko Banji, Kruševac, Kragujevcu, Surčinu, Obrenovcu, Majdanpeku, Negotinu, Kladovu, Požarevcu, Smederevskoj Palanci, Paraćinu.

Novio mamograf je stigao i u Dom zdravlja Vračar, a više o tome možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (47)

Loading
Bubi

09.12.2023 13:52

Žene su stub i snaga svake porodice i uvek treba naglašavati ulogu žena u očuvanju stabilnosti celokupne zajednice!

ja

09.12.2023 13:56

Žena kako je stub porodice,tako je i stub društva. Njena snaga i hrabrost je nemerljiva i drago mi je što je predsednik to podržao.

Goran

09.12.2023 14:09

U centru pažnje su žene jer one su naši heroji. Bez njih sve bi bilo mnogo teže.

Bojan

09.12.2023 14:10

Žene su nosioci društva i zato je bitno da njima posvetimo posebnu pažnju i zahvalnost.