ISTINA O ODNOSU VUČIĆA I GAŠIĆA! Pogledajte šta je predsednik otkrio u emisiji na Pinku - tajkunskim manipulacijama i obmanama NEMA KRAJA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.11.2023

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jučerašnjoj emisiji Hit Tvit predsednik je otkrio u kakvom je odnosu sa Bratislavom Gašićem.

ISTINA O ODNOSU VUČIĆA I GAŠIĆA! Pogledajte šta je predsednik otkrio u emisiji na Pinku - tajkunskim manipulacijama i obmanama NEMA KRAJA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Pink TV

Sinoć je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, dao intervju na televiziji Pink, gde se dotakao i pitanja o svom odnosu sa Bratislavom Gašićem.

Ovo pitanje postavila je voditeljka, aludirajući na vesti koje kruže u opozicionim medijima o navodnim nesuglasicama između dvojice političara. Vučić je odlučno demantovao takve tvrdnje i istakao da je Gašić jedan od njegovih najbližih saradnika.

Predsednik je istakao da su on i Gašić zajedno ušli u naprednu stranku, te da datira od tada njihovo prijateljstvo.Ovo naglašava značaj stabilnih političkih i ličnih odnosa u vrhu vlasti, posebno u turbulentnim političkim vremenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (34)

Loading
Dusan

27.11.2023 12:32

Pa opozicija samo o i radi, smislja lazi i neistine!

Radule

27.11.2023 12:53

Od opozicije ne možeš ništa drugo da očekuješ osim obmana i manipulacije drugo ništa ne znaju osim da prodaju maglu!

Mia

27.11.2023 12:55

Vučić i Gasic iskreni prijatelji. Gluposti i laži opozicije raskrinkani su po ko zna koji put.

Jeremija

27.11.2023 13:23

Ono što je neverovatno, opozicija koja bi se najradije izbola međusobno koliko se vole, najveću opsesiju imaju da li je Vučić u dobrim odnosima sa Gašićem, Stefanovićem, Šapićem itd... Kod njih bukvalno raspaad, ponovo više od 10 različitih lista, međusobno se prepucavaju i levi i desni i svi ostali, ali to nije važno, bitno je sa kime Vučić navodno nije dobar.