BEZBROJ DOKAZA DA JE LIDER SSP ŠEF OPOZICIONE LEVICE I DESNICE: Ako bude gazda države, upropastiće je kao DS

Autor: K.I.

Vesti

25.11.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je ozbiljna, stabilna, nezavisna država i mnogo rada i truda svih vas je uloženo poslednjih 10 godina u razvoj Srbije da bi to bilo tako. Da bismo imali auto-puteve, nove bolnice i škole, da bi rasle plate i penzije, da bismo bili bezbedni i sigurni. To je zato jer ste, sem predanog rada, i mudro odlučivali na prethodnim izborima i glas davali čoveku kojem je interes Srbije na prvom mestu, navodi Radoslav Milojičić Kena.

BEZBROJ DOKAZA DA JE LIDER SSP ŠEF OPOZICIONE LEVICE I DESNICE: Ako bude gazda države, upropastiće je kao DS

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@palankadanas

Prenosimo u celosti autorski tekst Radoslava Milojičića Kene, predsednika Srpske levice.

- Ovi izbori nisu, poštovani narode obični, ovo su najvažniji i najbitniji izbori od 1990. Srbija je ozbiljna, stabilna, nezavisna država i mnogo rada i truda svih vas je uloženo poslednjih 10 godina u razvoj Srbije da bi to bilo tako. Da bismo imali auto-puteve, nove bolnice i škole, da bi rasle plate i penzije, da bismo bili bezbedni i sigurni. To je zato jer ste, sem predanog rada, i mudro odlučivali na prethodnim izborima i glas davali čoveku kojem je interes Srbije na prvom mestu.

Sada je sve to dovedeno u pitanje zbog opasnosti koja se nadvila nad Srbijom i koja posle 12 godina pljačkanja ove države i svih vas lično (2000-2012), posle gubitka 500.000 radnih mesta, gubitka Kosova i Metohije, želi opet da se dočepa vlasti kako bi vi bili sve siromašniji, a on i njegovi pajtosi sve bogatiji. Da, radi se o gazdi svih opozicionih lista Draganu Đilasu. Draganu o kome Boško Obradović kaže: "Đilas želi kolonu bivšeg režima da bi sve vratio na staro i loše". Dinkić iz DS kaže da je SSP politički kontejner, Ponoš da je Đilas politički šibicar, a Jeremić da je Đilas trojanski konj. I šta je posle svega ovoga njihov zajednički imenitelj? Odgovor je jasan, pljačkanje budžeta Srbije.

Ako ovom državom bude gazdovao Dragan Đilas, kao što gazduje i levom i desnom opozicijom, od nje će ostati isto ono što je ostalo od DS, znači ništa.

Prvo je Điki na nameštenim izborima uz pomoć Dušana Petrovića na čelo DS doveo "presposobnog" Lutovca, otkupio sve dugove DS i iz iste, bez bilo kakve pravne procedure, preko noći izbrisao preko 300 članova. Doduše, dobro odabranih, za koje je znao da nisu poslušnici, da neće ćutati i trpeti da neko van stranke upravlja istom. Zato je sada celom DS dao tri poslanika u prvih 50 i to je prihvaćeno jer tamo nije ostao niko ko bi se pobunio. Plan je sproveden.

Što se grbo rodi, vreme ne ispravi, pa je tako Điki počeo ubijanje Narodne stranke i uz njihovo neslaganje predložio njihovog potpredsednika, građanina Hrvatske, Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata, da bi konačno ubijanje završio finansiranjem Mikija Dinkićevog da izađe iz iste i uz Đikijev novac koji je pokrao od vas, dragi narode, napravi svoju stranku.

Gospođa Sanda Rašković, kao predsednica DSS, nije odgovarala gazda Đilasu, pa je tako Dragan iz Češke uložio još malo para, koji je, dragi narode, ukrao od vas, kako bi na čelo DSS doveo Miloša Jovanovića - Poslušnog, koji se kune u sve živo i neživo, u sve srpsko i francusko, da će posle izbora, gle čuda, baš u koaliciju s Đikijem,"poštenim".
Paralelno s njim, njegov radnik Borislav nekadašnji, a sada Borko, koji je zbog politike i ime promenio, i Marinika Čobanu, koja je potpisala deklaraciju da se srpski narod, vi, narode, što ovo čitate, optužite za genocid. Iz petnih žila i svih Đilasovih glasila trude se da u postizbornu koaliciju prime i Milicu Zavetnicu.

Sve može, samo da se dragi Đilas opet dočepa kase. Skapirao je Điki pošteni da je već 2012. prevario Borisa Tadića i da mu ovaj to nije zaboravio, pa je tako usred pregovora sa strankom Tadića, koju su predstavljali Ivanović i Radosavljević, odlučio da mu je jeftinije da kupi njih dvojicu lično i postavi ih na svoju listu za propast Srbije nego da se i dalje objašnjava s Borisom. O moralu kupljenih nije zgodno trošiti papire.

Kada na sve ovo dodamo Đikijevo vlasništvo nekada u Presu, Pinku, "Velikom bratu", vođenje Košarkaškog saveza, a sadašnje vlasništvo nad jednom trećinom stanova u Beogradu, "Direkt medijom", N1 i Novom S i apsolutnim vlasništvom nad opozicijom, postoji samo jedan savet: držimo se Vučića kao pijan plota. Čak i vi iz opozicije, pošteni, ozbiljni i odgovorni birači, razmislite da li ovakvom čoveku treba dati podršku. Da se sve ovo ne bi ponavljalo, dragi narode, i da bi vaši novci bili samo vaši, da bi državna kasa bila sigurna i stabilna, da bi na čelu države imali državnika, glasajte za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (66)

Loading
Markic

25.11.2023 18:28

Djilas svakako je proslost I 17 decembra cemo pokazati da jeste proslost

Milijana

25.11.2023 18:30

Zna se da je lider SSP Djilasov čovek.Djilas sve svoje marionete stavlja ispred sebe,jer on sam ne sme ispred ljudi.

Una

25.11.2023 18:33

Ako. Neka ih ionako ne vrede pola lule duvana. U blatu im je mesto.

Мiraš

25.11.2023 18:41

Јасно је народу одавно да је Ђилас газда свим опозиционарима.