SKANDALOZNO PRIZNANJE MIROSLAVA ALEKSIĆA: Koalicija radila samo za lične interese, borba protiv nasilja lažna!

Autor:

Vesti

22.11.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Aleksić, nedavno je priznao u jednom od svojih gostovanja u okviru predizbornog predstavljanja da je njegova koalicija radila isključivo za svoje lične interese i fotelje, dok je sve ostalo bilo lažno.

SKANDALOZNO PRIZNANJE MIROSLAVA ALEKSIĆA: Koalicija radila samo za lične interese, borba protiv nasilja lažna!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Jedan od nosilaca Đilasove koalicije ,,Srbija protiv nasilja" Miroslav Aleksić otvoreno je priznao da žrtve majskih tragedija u Srbiji njemu nisu najbitnije.

Naime, Aleksiću je na Juronjuzu voditelj postavio sledeće pitanje:

- Vaš naziv liste "Srbija protiv nasilja" ima koren u protestima koji su nastali nakon zločina u Ribnikaru i okolini Mladenovca. Pre nekoliko meseci su ovde bili advokati porodica žrtava i advokat porodice iz Mladenovca mi je poručio da vam prenesem da niko iz opozicije nije uputio teleflgram saučešća porodicama žrtava, niti ste ih posetili. Jeste li uputili telegram saucešća ili da li ste ih posetili - upitao je voditelj.

 

Aleksić je na ovo dao, najblaže rečeno, sraman odgovor, potvrđujući još jednom da su protesti koje su organozovali takozvani borci protiv nasilja, tačnije današnja opozicija, isključivo bili u političke svrhe.

-  Ja nisam, ali nisam siguran ni da je to najvažnija stvar - istakao je Aleksić čime je jasno pokazalo koliko su njemu i njegovim političkim partnerima žrtve iz Dubone zaista ,,bitne".

 

 


BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Mihailo

22.11.2023 22:26

Kako neko da glasa za Miroslava Aleksića kada je javno priznao da je njegova koalicija sve radila samo za lične interese i fotelje, a da je sve drugo bilo lažno, lažne suze, lažno saučešće, lažna briga...

Nebojša

22.11.2023 22:28

Tragediju u Ribnikaru je opozicija iskoristila samo radi sopstvene političke promocije, briga njih za žrtve.

Nenad

22.11.2023 22:29

Od samog pocetka smo znali da je lazna, koristili su ljude za proteste, cinili sami nasilje a na tribinama se borili protiv nasilja, licemeri.

Milijana

22.11.2023 22:33

Opozicija, al svi do jednog u njoj rade za lične interese i fotelje.