LOZNICA DOČEKUJE PREDSEDNIKA! Vučić obilazi hotel "Podrinje" i stadion "Lagator"!

Autor:

Vesti

18.11.2023

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić danas u Loznici.

LOZNICA DOČEKUJE PREDSEDNIKA! Vučić obilazi hotel "Podrinje" i stadion "Lagator"!

Foto: ST/Dragan Kadić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u poseti Loznici, gde će obići završne radove na renoviranju hotela "Podrinje" u Banji Koviljači, kao i novoizgrađeni stadion "Lagator", saopštila je predsednikova pres služba.

Hotel "Podrinje", smešten u Loznici, postao je deo kineske investicije 2019. godine, kada je firma "Long glori trejding limited" iz Hong Konga za 109 miliona dinara, odnosno manje od jednog miliona evra, postala vlasnik ovog zdanja. Ovaj hotel ima četiri etaže i prostire se na površini od 4,7 hiljada kvadratnih metara.


Prema navodima lokalnih medija, kineski investitori su imali plan da potpuno obnove ovaj hotel, a zatim da izgrade još jedan, luksuzni hotel sa pet zvezdica na osam etaža, preko puta banjskog parka. Ova informacija je privukla pažnju javnosti, ali nažalost, planovi za izgradnju novog hotela nisu realizovani.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, posetio je Loznicu kako bi se upoznao sa novim stadionom "Lagator", koji je takođe deo kineske investicije. Izgradnja i opremanje ovog stadiona, koji ima dva nivoa tribina, koštalo je oko 30 miliona evra. Sa kapacitetom od preko 8.000 posetilaca, ovaj stadion će biti važno mesto za sportska dešavanja u Loznici.

Ova ulaganja kineskih investitora u Loznicu predstavljaju važan korak u razvoju ovog grada. Pored hotela i stadiona, očekuje se da će se i ostale oblasti privrede razvijati, a time i otvarati nova radna mesta za stanovnike ovog kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (32)

Loading
Keti

18.11.2023 08:31

Danas je veliki dan za Loznicu, očekuje se poseta predsednika.

Mira

18.11.2023 08:46

Opet će Vučić imati neposredni kontakt sa građanima što je od nasušne potrebe.

Cana

18.11.2023 08:50

Zahvaljujući Vucicu Srbija nastavlja sa radom. On se svakodnevno bori i zalaze za interese svojih gradjana.

Mirko

18.11.2023 08:59

Zasluge Lozničkog kraja se velike!