HTEO JE DA ODE IZ ZEMLJE, ALI JE ODLUČIO DA OSTANE U SRBIJI! Vučić: Naša snaga jesu ljudi, i zato - Srbija ne sme da stane! (FOTO)

Autor:

Vesti

05.11.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je porodicu Stanković.

HTEO JE DA ODE IZ ZEMLJE, ALI JE ODLUČIO DA OSTANE U SRBIJI! Vučić: Naša snaga jesu ljudi, i zato - Srbija ne sme da stane! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Veliki broj građana okupio se u Leskovcu da dočeka predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Najavljeno je da će lider Srbije Aleksandar Vučić govoriti na skupu, a sudeći prema njegovom zvaničnom Instagram profilu već se nalazi u Leskovcu, gde ga je ugostila jedna porodica.

 

 

- Hvala porodici Stanković na srdačnom gostoprimstvu. Saša je planirao da ode iz zemlje, ali je odlučio da ostane u Srbiji i zaposli se u Aptivu, kada je čuo za uslove koje nude.

Naša snaga jesu ljudi, i zato Srbija ne sme da stane!  - napisao je lider Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (62)

Loading
Predrag

05.11.2023 12:15

Zbog odličnih odnosa naše države sa Kinom i Rusijom, uskoro će se ljudi iz Evrope doseljavati u Srbiju, tako da nema potrebe da bilo ko od naših negde ide.

Nevena

05.11.2023 12:17

Neće Srbiju srušiti oni koji ni sami ne znaju kako se vodi država već će pobediti mudra politika i dobar politički program kakav nudi samo Vučić.

Radica

05.11.2023 12:19

Vučić pronalazi snagu u narodu, za narod se bori i posvećeno radi.

Danka

05.11.2023 12:20

Браво за одлуку!